Business Bootcamp

Business Bootcamp er et fem dagers kompetanseprogram hvor du får essensiell kunnskap om hvordan utvikle vellykkede produkter, varige kunderelasjoner, samt trening i grunnleggende og viktige egenskaper du trenger for å lykkes.

Samlingene ledes av en svært erfaren, kunnskapsrik og engasjert foredragsholder og coach. Han vil gi deg innsikt i moderne metoder og verktøy for gründere, samt individuell oppfølging og trening.

Dette programmet er særlig nyttig for deg som vurderer å ta konseptet ditt ut i et globalt marked.

Business Bootcamp arrangeres i samarbeid med akselleratoren Betafactory, og er ett av flere eksempler på hvordan Innovasjon Norge gjør global ekspertise tilgjengelig for gründere over hele Norge.

Business Bootcamp arrangeres i samarbeid med akselleratoren Betafactory, og er ett av flere eksempler på hvordan Innovasjon Norge gjør global ekspertise tilgjengelig for gründere over hele Norge.

Gjennom en rekke intense workshops, over 5 dager, vil du få muligheten til å utvikle spesifikke strategier for ditt prosjekt, i tett samarbeid med en anerkjent, dyktig og engasjert coach. Dette vil kunne gjøre gründerprosjektet ditt betydelig mer smidig og effektivt.

Du vil lære prinsipper og metoder som har hjulpet internasjonale gründersuksesser, som Dropbox, å teste og raffinere deres forretningsmodeller, noe som har resultert i vellykkede produkter, engasjerte kunder og vekst.

Business Bootcamp er utviklet spesifikt for norske gründere, men drar nytte av de beste og mest moderne verktøyene og ressursene som benyttes i globale gründermiljøer.

Programmet inkluderer:

  • Intense arbeidsøkter med læring og trening på de mest nyskapende verktøyer og strategier for å utvikle vellykede produkter og gå inn på nye markeder.
  • Gjennom workshops og oppgaver får du trent på og brukt verktøyene direkte på ditt eget prosjekt, ditt eget produkt og dine kunder.
  • Pitch-trening og mentoring.

Kostnad:

  • NOK 2000,- per person. (Dekker lunsjer og materiell)
  • Evt. reise og opphold må deltakere dekke selv.