Internasjonal netthandel

/contentassets/7b9603aa1cb540df8bfa67a08b96956e/thinkstockphotos-498122216.jpg?width=1168
Foto: ThinkStock

Informasjon

Bergen Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 Kontakt: Gøril E. Selvik Kursavgift: kr 1000,- eksklusive moms 09.05.2018 08:30:00 09.05.2018 11:00:00 Europe/Oslo Internasjonal netthandel Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 Gøril E. Selvik gosel@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Er du i ferd med å lansere din nettbutikk internasjonalt? 
I dette kurset gir vi råd og veiledning om hvordan du kan forberede din bedrift til å utføre en vellykket grenseoverskridende netthandel og hvordan unngå fallgruver.

Kurset fokuserer på de eksporttekniske utfordringene ved salg til kunder på andre markeder, som toll- og mva-regler, logistikk og juridiske aspekter. 

Kurset er for bedrifter med ambisjoner om å selge produkter til privatpersoner (B2C) via nettbutikk internasjonalt.

Netthandelen globalt er i en sterk vekstfase, og er i økende grad en mer naturlig del av forbrukernes hverdag både i og utenfor Norge. Dette betyr at mulighetene for å nå kunder over hele verden via nettet aldri har vært så gode for norske bedrifter. 

For å lykkes som en global netthandelsaktør må man tilpasse seg nye krav og forhold som gjelder i de ulike markedene, for å være konkurransedyktig. Vi ønsker derfor å gi dere bedre kunnskap om netthandel fra et eksportteknisk perspektiv. 

I likhet med når du satser internasjonalt i nye land eller markeder gjennom andre salgskanaler, er det flere ting du bør ha tenkt igjennom. For å lykkes på lang sikt er det derfor viktig å være godt forberedt og ha en klar eksportstrategi.

Registrering og lett frokostservering fra kl. 08:00, kurset starter kl. 08:30.
Kursavgift: 1000 kr, eksklusive moms

Hvor fant du informasjon om dette kurset?

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Du har rett til å kreve innsyn og retting i samsvar med personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28.