Trenger din bedrift omstilling?

/link/a968fe532d584a15aa101d92e2b2490f.aspx
Foto: Thinkstock

Informasjon

Bergen Statens Hus, Kaigaten 9, Bergen Påmeldingsfrist: 2017-11-09 12:00 Kontakt: Gøril Selvik Gratis 15.11.2017 08:30:00 15.11.2017 10:00:00 Europe/Oslo Trenger din bedrift omstilling? Statens Hus, Kaigaten 9, Bergen Gøril Selvik gosel@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Møt Christoffer Hernæs fra Sbanken (tidligere, Skandiabanken) og hør hva Innovasjon Norge kan bistå med.

Omstilling krever ofte ny kompetanse. Innovasjon Norge har en viktig rolle i omstillingen i vår region. Vi arbeider daglig med bedrifter som opplever disse utfordringene, og har satt sammen et kompetansebyggende program (SNU), for å styrke og videreutvikle bedriften.

Vi ønsker derfor å invitere etablerte bedrifter i regionen som opplever behov for å skape ny vekst til å delta på dette møtet.

Vi har invitert Christoffer Hernæs, Chief Digital Officer i Sbanken til å fortelle om hvordan bedrifter kan lykkes med innovasjon og omstilling. Christoffer får særs gode tilbakemeldinger på sine poengterte og presise presentasjon om digitalisering og omstilling.

Du vil også få høre Rune Skarpenes, leder i Radøygruppen Engineering, fortelle om selskapets erfaringer og tiltak for å skape vekst og nye muligheter. 

Deretter vil vi presentere vårt kompetansebyggende program SNU: Et omstillingsprogram for bedrifter som trenger ny vekst etter fallet i oljeprisen.  Programmet tilpasses individuelt etter bedriftens behov og inneholder muligheten for Business Model Workshops, mentor, Springbrett og Accel Crossover.
Kurset leveres sammen med våre samarbeidspartnere Connect Vest, GCE Subsea-klyngen og BTO.
Programmet er finansiert av Hordaland Fylkeskommune og er kostnadsfritt for deltagende bedrifter.

Hvem passer møtet for?
Etablerte bedrifter som opplever behov for å skape ny vekst primært som en følge av fallet i oljeprisen.

Presentasjoner fra møtet