Go Global Stavanger: UK Smart cities

/contentassets/fa8faaa5baad4de0958e72d85d07b8ef/thinkstockphotos-861004644.jpg?width=1168
Foto: Thinkstock

Informasjon

Stavanger Arkivenes Hus - Reolen Påmeldingsfrist: 2018-03-12 23:59 Kontakt: Ragnhild Kristin Espeland Gratis 14.03.2018 08:30:00 14.03.2018 10:00:00 Europe/Oslo Go Global Stavanger: UK Smart cities Arkivenes Hus - Reolen Ragnhild Kristin Espeland raesp@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Søker din bedrift mot internasjonale markeder? Er din bedrift spesielt interessert i UK og smart teknologi?

På møtet vil du få informasjon om markedsmuligheter særlig i UK (Storbritannia) og hvordan vårt kontor i London arbeider sammen med norske bedrifter. Vårt kontor i London har en stor portefølje av bedrifter og prosjekter innen smarte samfunn og machine learning. Dette nettverket gir også muligheter for flere norske selskaper.

Du vil bli introdusert til en arbeidsmetodikk for å gjøre markedsintroduksjon med lavere risiko, og hvilke tjenester hos Innovasjon Norge som kan være relevante i denne utviklingsfasen. Vårt mål er at flere norske bedrifter øker sin sannsynlighet for å lykkes med internasjonal vekst.

Målgruppen for møtet er bedrifter/vekstbedrifter som allerede har et hjemmemarked, og som har ambisjoner om å satse internasjonalt.

Det er gratis å delta, men du må melde deg på. Begrenset antall plasser.

+ Meld deg på

+ Abonner på våre nyhetsbrev

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Du har rett til å kreve innsyn og retting i samsvar med personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28.