Go Global Trondheim: internasjonale muligheter

/link/6a48bb3914fa440d8c565eeb8e00a701.aspx
Foto: Thinkstock

Informasjon

Trondheim Innovasjon Norges kontor i Erling Skakkesgt. 33, 4. etg. Påmeldingsfrist: 2017-01-23 12:00 Kontaktperson: Tom-Ivar Bern Gratis. Enkel frokostservering 24.01.2017 08:30:00 24.01.2017 11:00:00 Europe/Oslo Go Global Trondheim: internasjonale muligheter Innovasjon Norges kontor i Erling Skakkesgt. 33, 4. etg. Tom-Ivar Bern Tom-Ivar.Bern@innovasjonnorge.no

Søker din bedrift mot internasjonale markeder? Mulighetene ute i verden er store, men det er også fallgruver. Vi ønsker velkommen til frokostmøte.

Innovasjon Norge har kompetanse og tjenester for vekstkraftige bedrifter som ønsker å vokse internasjonalt. Vi ønsker å komme i dialog med bedriftene tidlig for å sparre og utfordre forretningsmodell og valgte markeder.

Vår erfaring viser at bedrifter ofte går for fort frem når de skal ut internasjonalt. Jo bedre jobb du gjør tidlig i internasjonaliseringsprosessen, dess større sjanse har bedriften med å lykkes i nye markeder.

Innovasjon Norge foreslår en internasjonaliseringsprosess delt inn i fire faser og bruk av Lean metodikk. Mye av logikken i Lean start-up er like aktuell når bedrifter skal vokse internasjonalt. Kjente faktorer byttes igjen ut med x-faktorer og risikoen øker tilsvarende. Med en Lean tilnærming, og ved å sette kunden i førersetet mener vi at bedrifter kan reduseres risikoen for å mislykkes i det nye markedet.

Innovasjon Norge Trøndelag skal gjøre trøndersk næringsliv bedre ved å bidra til nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige bedrifter. Vi har faste frokostmøter i Trondheim og Steinkjer, hvor internasjonalisering står på dagsorden. Med kontorer i mer enn 30 land kan våre kolleger ute fortelle mye om do’s and don’ts for norske selskaper.

Visste du forresten at Eksporthåndboken nå ligger åpent tilgjengelig på nett? Her ligger utfyllende informasjon om eksport til de fleste land i verden.