Internasjonaliseringsworkshop Oslo - 15. februar og 8. mars

/globalassets/sats-internasjonalt/bilder/landbilder---in-kontor/usa-sanfranciscothinkstockphotos-515444660.jpg?width=1168
Foto: Thinkstock

Informasjon

Oslo Akersgata 13, Oslo Påmeldingsfrist: 2018-02-06 16:00 Kontakt: Eirik Henriksen Arrangementet er gratis 15.02.2018 08:45:00 15.02.2018 15:00:00 Europe/Oslo Internasjonaliseringsworkshop Oslo - 15. februar og 8. mars Akersgata 13, Oslo Eirik Henriksen eirik.henriksen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Veien mot vekst i internasjonale markeder starter med gode forberedelser. Innovasjon Norge ønsker å hjelpe bedrifter litt på vei i denne prosessen ved å invitere utvalgte bedrifter til en internasjonaliseringsworkshop. 

Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

Med internasjonaliseringsworkshop ønsker Innovasjon Norge å tilgjengeliggjøre vår internasjonale markedskompetanse på et tidlig stadium for din bedrift. Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet.  Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen, og mellom øktene, vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg. 

For hvem: For etablerte bedrifter som planlegger introduksjon i nye internasjonale markeder i tillegg til nye bedrifter som kan kategoriseres som "born global". Bedrifter med eksisterende salg/omsetning, samt nyetablerte bedrifter som er klar til å skalere internasjonalt, vil bli prioritert.

Hva får du: 

  1. Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked 

  2. Forståelse av dine kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt 

Neste internasjonaliseringsworkshop er:

Dag 1 - 15. februar 2018

Dag 2 - 8. mars 2018

Sted: Innovasjon Norge, Akersgata 13, Oslo

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Du har rett til å kreve innsyn og retting i samsvar med personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28.