Emax Norge - for unge som brenner for entreprenørskap

Søndag 6. august kommer 100 ungdommer og gründerspirer fra hele Norge til Høgskolen på Lillehammer. På Emax utvikles talent og grunnlag for å skape Norges neste store globale selskap.

EMAX Norge 2014, Lillehammer.

EMAX Norge 2014, Lillehammer.

Foto: Kicki Nilsson

På Emax møtes unge likesinnede fra hele landet til spennende og utfordrende dager. Emax ønsker å utvikle talenter, gi nye ferdigheter og kunnskap til deg som vet at du vil! Vi avslutter med en staselig gallaaften og utdeling av en premie som er verdt å kjempe for!

Hva er Emax Norge?
Emax er en møteplass for unge mennesker som er genuint opptatt av entreprenørskap og det å starte og lede egen virksomhet en gang i framtiden. Dette gjør vi over fire dager der deltakerne utfordres på egne ferdigheter og kunnskaper om entreprenørskap i et fint samspill med workshops, inspirerende foredrag, sosiale aktiviteter og bygging av gode, positive nettverk.

Trening med simulatorspill
Emax handler i stor grad om å delta i et simulatorspill. Deltakerne leder en reell bedrift, og må ta store forretningsmessige avgjørelser. Som deltaker vil du bli utfordret på egne lederegenskaper, vurderinger og samarbeid. Gjennom et reelt bedriftscase vil deltakerne også få være med å påvirke avgjørelser i en eksisterende oppstarsbedrift.

Dette arrangementet er midt i blinken for deg som har skaperlyst, er initiativrik og lærevillig. Du får også muligheten til å bygge et nettverk av likesinnede som kan komme godt med i din karriere i fremtiden.

 

/link/75b8ea3f56e64fe2a86655f281b9659c.aspx
Foto: Per Slagbrand

Vinnerne får spennende reise
Både det som gjøres i spillet, og svarene gruppene gir på problemstillingene presentert av bedriftene, vil bli evaluert av en egen gruppe. Den deltakergruppen som til slutt sitter igjen som vinner vil bli invitert med på en meget interessant reise som Innovasjon Norge vil dekke. Tidligere vinnerne har dratt til London, Silicon Valley og Shanghai for å danne nettverk og lære mer om å bygge og skalere bedrift. Også i år vil turen gå til et spennende gründerby i utlandet.

/link/b7281bf0b0904a3e9e1bb8e83bc05eb1.aspx

Anita Krohn Traaseth kommer, kommer du?

Foto: Agnete Brun

Når skjer det?
6. - 10. august 2017

Hvem kan delta?
Unge mellom 18-25 år

Hva koster det?
Innovasjon Norge dekker alle kostnader. Det eneste som deltakerne selv må betale er reise til og fra Lillehammer.

Søknadsfrist: 26. mai 2017

Lurer du på noe?
Ove Haaversen-Westhassel
Prosjektleder for Emax Norge
Telefon: 95 85 85 15
Epost: ovhaa@innovasjonnorge.no 

Siv Isabel Eide
Prosjektmedarbeider
Telefon: 932 45 247
Epost: Siv.Isabel.Eide@innovasjonnorge.no

Hvilke krav stiller Innovasjon Norge til deltakerne?
Innovasjon Norge skal bidra til en bærekraftig utvikling, herunder til økt samfunnsansvar i norsk næringsliv. Innovasjon Norge forventer at deltakernes atferd og virksomhet er basert på høye krav til etiske holdninger. Dersom det blir avdekket alvorlige forhold i strid med ovennevnte, kan Innovasjon Norge ekskludere deltakeren fra å delta på Emax.

Har du spørsmål rundt dette, kan du ta kontakt med prosjektleder.

Hvordan behandler Innovasjon Norge personopplysninger?
Innovasjon Norge (organisasjonsnummer 986 399 445), Akersgata 13, 0158 Oslo er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger i tilknytning til EMAX. Les vår personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.