Populær blant økonomene

Innovasjon Norge er nummer to i listen over de 30 mest populære arbeidsgiverne blant yrkesaktive med utdanning innen økonomi.

Innovasjon Norge fikk andre plass i en rangering av de mest populære arebeidsgiverne blant "young professionals" med høyere utdanning innen økonomi. Undersøkelsen er utført av Universum.

Innovasjon Norge fikk andre plass i en rangering av de mest populære arebeidsgiverne blant "young professionals" med høyere utdanning innen økonomi. Undersøkelsen er utført av Universum.

Foto: Tom Hansen

- For oss som er ansatt i Innovasjon Norge er det svært inspirerende å vite at både studenter og de som har flere års arbeidserfaring ønsker å jobbe hos oss, sier Yvonne Fosser, HR-direktør i Innovasjon Norge.

Undersøkelsen ble utført av Universum og tar utgangspunkt i såkalt «young professionals» med høyere utdanning innen økonomi, ingeniørfag, og IT. Blant de med bakgrunn i økonomi er DNB mest populær, mens Google kommer på tredje plass.

Flere kvalifiserte søkere  

I Innovasjon Norge opplever både HR-divisjon og ledelsen for øvrig svært kvalifiserte søkere til ledige stillinger. Det er til tross for at Innovasjon Norge ikke er lønnsledende.

/link/45f6c51612e24c16b2b09295e5cba982.aspx

Aastrid Aarøe er HR-rådgiver i Innovasjon Norge

Foto: Innovasjon Norge

 - Vi opplever en stor søkermasse. Mange av disse kommer fra store, etablerte selskaper, og innehar en profesjonell tyngde. Det er mange av kandidatene som er attraktive i arbeidsmarkedet og dette syns vi er svært oppløftende og positivt for oss som selskap, sier Astrid Aarøe, HR rådgiver innen rekruttering i  Innovasjon Norge.

I en studentkåring tidligere i år ble Innovasjon Norge også kåret som den mest attraktive arbeidsgiveren innen offentlig sektor. I tillegg er Innovasjon Norge nummer fire på listen over de mest attraktive arbeidsgiverne hos business-studenter, i følge Universum.  

En meningsfull arbeidsplass

I følge Astrid Aarøe opplever søkerne Innovasjon Norge som en meningsfull og interessant arbeidsplass.Dette gjenspeiles også i den årlige medarbeiderundersøkelsen.

- Samfunnsoppdraget til Innovasjon Norge, det å bidra til verdiskaping og samfunnsøkonomisk lønnsom næringsutvikling, appellerer til søkerne. I tillegg er en internasjonal hverdag og mulighet for å jobbe internasjonalt grunner til at mange søker hos oss. Dessuten ser vi at i en tid med omstillinger vil mange søke offentlige stillinger, sier Astrid Aarøe.

Kontakt

Yvonne Fosser, HR-direktør Innovasjon Norge
Mobil: +47 95431126
E-post: yvonne.fosser@innovasjonnorge.no

Les også: Dette er de mest populære arbeidsgiverne