Unik mulighet til å vokse i London

Leder du en vekstbedrift med globale ambisjoner? Bli med på TEA, vårt akselerator-program i London, og lær mer om hvordan du skalerer i Europas tech-hovedstad. Søk innen 3. juli.

/link/fe4d1682932049569ac1f6b0627f4bd5.aspx
Foto: Thinkstock/VictorHuang

Tech City Executive Accelerator (TEA) er et program for norske tech selskaper som ønsker å skalere virksomheten. Programmet går over seks måneder i London, og har som formål å tilføre vekstbedrifter kompetanse og innsikt for raskere vekst.

Digitalt fokus

Vi tilbyr TEA til ti norske selskaper denne høsten. Gjennom seks dager i London (3x2) får du tilgang til ledende eksperter, et bredt nettverk og workshops som gjør deg bedre rustet for videre vekst. Alle deltakere får også tilgang til kontorplass (hot desk) ved Level39 i seks måneder. Level39 er Europas ledende tech akselerator.

Høstens program kjøres disse måneder, nøyaktige dato TBC:

September (London)

November (London)

Februar (London)

London: Europas raskest voksende tech-klynge

Londons Tech City er Europas raskest voksende tech-klynge, og er et kraftsenter for digital innovasjon. Tilgangen til finansiering og digital kompetanse gjør at antallet digitale virksomheter vokser raskt. Spesielt innenfor eCommerce og FinTech leder London an, med en sterk investeringsvekst de siste årene.

Vil du bli med?

Ta kontakt med Hilde Hukkelberg ved London-kontoret vårt. Vi har et begrenset antall plasser.

Frist for å melde interesse for TEA 2017 er 3. juli.