Verden endrer seg – skaper det kaos eller muligheter?

Innovasjon Norge, Eksportkreditt Norge, GIEK og GIEK Kredittforsikring inviterer til årets viktigste konferanse for aktører innen eksport. Hold av 25. april!

/link/763387cd0c7648739529d136c4f8c8ec.aspx

For første gang er Innovasjon Norge med på å arrangere den årlige Eksportkonferansen. Du kan melde deg på nå. 2017 ser ut til å bli et ekstraordinært år, med nye politiske konstellasjoner, økonomisk usikkerhet, nye forretningsmodeller og teknologiske nyvinninger. Hvordan skal eksportbedrifter tilpasse seg til en hverdag i stadig endring? Gjør de det allerede? Hvem lykkes og hvorfor?

Bli med tirsdag 25. april fra 12:00 til 16:15 i Den Norske Opera & Ballett. Nadia Hasnaoui og Per Valebrokk leder oss gjennom dagen med foredrag, debatter og innlegg fra blant andre næringsminister Monica Mæland, administrerende direktør i NHO Kristin Skogen Lund, konsernsjef i Kleven Ståle Rasmussen, gründeren av Scatec og andre selskaper, Alf Bjørseth – og mange fler.

Se hele programmet for konferansen her. 

Pris til den beste

Vi avslutter konferansen med å dele ut Eksportprisen 2017. Den går til den virksomheten juryen mener best har lykkes med å bygge verdier i Norge gjennom markeder ute. Over 80 bedrifter er nominert og det er stor spredning hva gjelder bransje, størrelse på bedriften og beliggenhet. Du finner mer om Eksportprisen her. 

Det koster 550 kroner å delta og avgiften går i sin helhet til Right To Play. Organisasjonen arbeider for barn og unges rett til idrett, lek og utdanning i vanskeligstilte områder. 

Etter prisutdelingen blir det mingling og servering fram til klokka 19:00.

Kurs for eksportvirksomheter

Samme dag som Eksportkonferansen arrangerer vi Eksportkurset. Det går fra klokka 09:00 til 11:15, og er på samme sted, i Den Norske Opera & Ballett. Eksportkurset gir deg mulighet til å bli bedre kjent med oss og hvilke eksportfinansieringsordninger vi kan tilby. Du vil møte representanter fra Eksportkreditt Norge, GIEK, GIEK Kredittforsikring og Innovasjon Norge. Målgruppen er etablerte eksportbedrifter og banker. Kurset er gratis, men det er begrenset antall plasser.