Ledige stillinger

En jobb i Innovasjon Norge gir deg muligheter til å utforme morgendagens næringsliv.

Våre ansatte er spredt på kontorer i alle landets fylker og i over 30 kontorer i utlandet. Gjennom samarbeid og prosjekter på tvers av organisasjonen legger vi til rette for kunnskapsdeling og kompetanseutvikling. 


Utfordringer og faglig utvikling

Som ansatt i Innovasjon Norge tilbys du karrieremuligheter med utfordrende arbeidsoppgaver og faglig utvikling.  I vår rekruttering legger vi vekt på å sikre et mangfold med hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn.

 

Stillinger 

Vi søker ny leder til vårt kontor i Nordland.

Personen vi leter etter skal brenne for innovasjon og næringsutvikling og ha et ønske om å utvikle og omstille næringslivet i regionen i samarbeid med nasjonale og internasjonale utviklingsaktører og ..

Prosjekt Controller

Vi søker en medarbeider til vår divisjon Finans, virksomhetsstyring og fond. Stillingen er et engasjement for 1 år med mulighet for forlengelse, og er plassert i avdeling for Virksomhetsstyring.Arbeid..

Senior fagperson regnskap

ER DU SØLVI OG METTE SIN NYE «HØYRE HÅND»? Sølvi og Mette er henholdsvis Regnskapssjef og Finansregnskapssjef hos Innovasjon Norge. Vi er et «tospann» som har et brennende engasjement rundt regnskaps..

Seniorrådgiver - Innovasjon Norges kontor i Paris

Da en av våre medarbeidere avslutter sitt engasjement søker vi hans etterfølger som seniorrådgiver ved Innovasjon Norges kontor i Paris.Innovasjon Norges kontor i Paris har 4 ansatte og er e..