Ledige stillinger

En jobb i Innovasjon Norge gir deg muligheter til å utforme morgendagens næringsliv.

Våre ansatte er spredt på kontorer i alle landets fylker og i over 30 kontorer i utlandet. Gjennom samarbeid og prosjekter på tvers av organisasjonen legger vi til rette for kunnskapsdeling og kompetanseutvikling. 


Utfordringer og faglig utvikling

Som ansatt i Innovasjon Norge tilbys du karrieremuligheter med utfordrende arbeidsoppgaver og faglig utvikling.  I vår rekruttering legger vi vekt på å sikre et mangfold med hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn.

Her kan du få et kort innblikk i hvordan arbeidshverdagen er for noen av våre ansatte.

Vi tar dessverre ikke i mot åpne søknader, men aktuelle stillinger og stipendiatordninger vil bli utlyst på denne siden.

 

Stillinger 

Finansieringsrådgiver lån

Dine arbeidsoppgaver vil være å utfordre våre kunder i deres forretningsutvikling og vurdere om Innovasjon Norge kan tilby dem tjenester. Tjenestene vil i hovedsak være knyttet til finansiering av inn..

Finansieringsrådgiver

Vi søker etter seniorrådgiver som har kredittkompetanse / er økonomifaglig sterk og har kunnskap til og interesse for å arbeide mot maritim industri, marin-/fiskerinæringene og mekanisk-/leverandørind..

Projectcoördinator toerisme – Den Haag

Voor onze afdeling toerisme in Nederland en delen van België zijn wij op zoek naar een goede en betrokken medewerker. Je plant en voert lokale activiteiten uit als onderdeel van Innovation Norways pro..