Ledige stillinger

En jobb i Innovasjon Norge gir deg muligheter til å utforme morgendagens næringsliv.

Våre ansatte er spredt på kontorer i alle landets fylker og i over 30 kontorer i utlandet. Gjennom samarbeid og prosjekter på tvers av organisasjonen legger vi til rette for kunnskapsdeling og kompetanseutvikling. 


Utfordringer og faglig utvikling

Som ansatt i Innovasjon Norge tilbys du karrieremuligheter med utfordrende arbeidsoppgaver og faglig utvikling.  I vår rekruttering legger vi vekt på å sikre et mangfold med hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn.

 

Stillinger 

Senior fagperson regnskap

Er du Sølvi og Mette sin nye "høyre hånd"? Sølvi og Mette er henholdsvis Regnskapssjef og Finansregnskapssjef hos Innovasjon Norge. Vi er et «tospann» som har et brennende engasjement rundt regn..

Kunderådgivere EU/EEN - Oslo, Akershus og Østfold

Kontoret jobber tett sammen med kunder, fagmiljø og våre kolleger ute og hjemme, for å sikre at vår risikoavlastning og rådgivning er utløsende og relevant for næringslivet.  Vi ser etter kunderå..

Marketing Manager Reiseliv – Hamburg

Vi søker en dyktig og engasjert Marketing Manager for reiselivssatsingen på vårt Tysklandskontor i Hamburg. Som Marketing Manager vil du ha ansvar for kampanjer og markedsføringsprosjekt som er en vik..

Seniorrådgiver - Innovasjon Norges kontor i Paris

Da en av våre medarbeidere avslutter sitt engasjement søker vi hans etterfølger som seniorrådgiver ved Innovasjon Norges kontor i Paris.Innovasjon Norges kontor i Paris har 4 ansatte og er e..

Markedssjef Reiseliv – Den Haag

, Vi søker en dyktig og engasjert Markedssjef for reiselivssatsingen på vårt kontor i Den Haag. Som Markedssjef vil du lede reiselivssatsingen i Nederland og ha det faglige og operative ansvaret for I..