Ledige stillinger

En jobb i Innovasjon Norge gir deg muligheter til å utforme morgendagens næringsliv.

Våre ansatte er spredt på kontorer i alle landets fylker og i over 30 kontorer i utlandet. Gjennom samarbeid og prosjekter på tvers av organisasjonen legger vi til rette for kunnskapsdeling og kompetanseutvikling. 


Utfordringer og faglig utvikling

Som ansatt i Innovasjon Norge tilbys du karrieremuligheter med utfordrende arbeidsoppgaver og faglig utvikling.  I vår rekruttering legger vi vekt på å sikre et mangfold med hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn.

 

Stillinger 

Deltidsjobb for student innen journalistikk/kommunikasjon

Deltidsjobb for student innen journalistikk/kommunikasjonInnovasjon Norge søker student i journalistikk eller kommunikasjon som er opptatt av bistand og næringslivEr du student innen journalistikk ell..

Kunderådgiver vekst og internasjonalisering, vikariat

Vikariat - Kunderådgiver vekst og internasjonalisering, HordalandEr DU vår nye kunderådgiver for Vekst og internasjonalisering i Hordaland?Du er kundeorientert, effektiv og fleksibel. Din bakgrunn er&..

Endringsagent - løsningsarkitekt - forretningsanalytiker

DIGITALISERING I INNOVASJON NORGENøkkelord: CRM DynamicsFor å realisere vårt samfunnsoppdrag har Innovasjon Norge etablert et digitaliseringsprogram som blant annet skal gjøre det enklere for bedrifte..