Presserom

Dette er Innovasjon Norges presserom.


Pressevakten er betjent mellom 09.00 og 16.00 på hverdager.

Pressevakt

  • Telefon 482 12 437

Pressekontakter

Vi har inngående kunnskap og et stort kontaktnettverk innen entrepenørskap, innovasjon og norsk næringsliv i utlandet.

Se våre pressekontakter


Pressebilder

Fri bruk mot kreditering av fotograf.


"Du er kanskje ikke klar over det, men over alt i Norge utvikles det nye varer og tjenester som kan bli det neste store! 💡Iven tok turen til Startup Extreme i Bergen for å snakke med noen av menneskene bak fremtidens ideer. 👩🏼‍🔧 👉🏼Hold deg oppdatert på: www.office-x.no ✨📲💻 #officex #startupextreme17 Innovasjon Norge"

Instagram image

Stisykkelbygda Trysil v/ turistsjef @gudrunsl inspirer nærmere 100 reiselivsaktører fra hele landet på Innovasjon Norges 'seminar om terrengsykling og reiseliv' i Trysil i dag - til å satse på sykkel som en drivende del av reiselivstilbudet. For Trysils del har sykkelsatsingen vist seg å være lønnsom og boostet mange typer aktivitet i lokalsamfunnet. Flere helårs arbeidsplasser og aktivitet året rundt er gledelige effekter av sykkelsatsingen. @haakenc @trysilbikearena @trysilcom


Vi gir lokale ideer globale muligheter

Innovasjon Norge supplerer tilbudet i det private kapitalmarkedet og bidrar til å realisere næringslivsprosjekter som ellers ikke ville blitt gjennomført.

Vi gir lokale ideer globale muligheter

Våre oppdrag

Innovasjon Norge har flere oppdragsgivere og mange ulike oppdrag. Felles for alle våre oppdrag er at vi skal bidra til langsiktig og bærekraftig verdiskaping og næringsutvikling i Norge. 

Våre oppdrag

Lov om Innovasjon Norge

På lovdata.no finner du lov om Innovasjon Norge.  Klikk på lenken for å komme til nettstedet lovdata.no.

Lov om Innovasjon Norge