Drømmeløftet: Innovasjonstalen 2015

Det har blitt arrangert en rekke dialogmøter over hele landet med drømmeløftet som overordnet tema. Nå kan du få alle tilbakemledinger presentert i en rapport fra alle disse drømmeløftene, som skal benyttes i vårt strategiarbeid og være fundament for fremtidige innovasjonspolitiske innspill.

/link/e27e82f9329640a6b16310800641c813.png

Se video

Fra desktop
Fra mobil flater

Les Innovasjonstalen 2015 (bokmål, pdf)
Les Innovasjonstalen 2015 (nynorsk, pdf)
Les Innovasjonstalen 2015 (Innovation speech 2015, English, pdf)

Drømmeløftrapporten er klar - sjekk ut

www.drømmeløftet.no

 

Innovasjonstale og drømmeløft verden rundt

Viseadministrerende direktør Toril Ressem legger fram Innovasjon Norges seks anbefalinger for framtiden.  Foto: Innovasjon Norge Sør TrøndelagNærings- og samfunnsaktører fra Stavanger i sør til Alta i nord har denne uka tatt del i oppsummeringen av Drømmeløft-mobiliseringen og Innovasjon Norges anbefalinger, til den omstillingen som næringslivet nå må gjennom. Innovasjonstalen og Drømmeløftet blir også markert i en rekke av de utenlandske markedene der Innovasjon Norges har kontor.

Les hele saken


Girer opp for omstilling

Inspirerende, viktig og engasjerende. Det var bare noen av de mange lovordene som var å høre etter årets Innovasjonstale og overrekkelsen av Drømmeløftrapporten.

- Innovasjon Norge gjør en viktig jobb for å mobilisere næringslivet. Drømmeløftet gir oss nyttige innspill i arbeidet med å ruste Norge for fremtiden, sa næringsminister Monica Mæland, da hun fikk overrakt Drømmeløftrapporten av Anita Krohn Traaseth.

Les hele saken

 

Om Drømmeløftet og Innovasjonstalen 2015

Les mer

Se Innovasjon Norges historiske film