Creative Business Cup Norway

Er du en kreativ entreprenør med ambisjoner om å vokse? Bli med i konkurransen om å bli Norges beste kreative bedrift!

/link/4c64b7a87fb44f379ee8b970ea505038.aspx
Foto: Innovasjon Norge

Over hele verden bidrar kreativ næring med vekst og arbeidsplasser, og til utvikling av nye innovative løsninger på de utfordringene som bedrifter og samfunn står overfor. Sammen med 657 Oslo etablerte vi derfor Creative Business Cup Norway i 2015.

Creative Business Cup er en internasjonal konkurranse som fokuserer på å styrke entreprenørskap og forretningsutvikling innen kreativ næring på verdensbasis.

Om Creative Business Cup

Creative Business Cup er et globalt initiativ for entreprenørskap og innovasjon som ble etablert som en nasjonal konkurranse av Center for Kultur og Opplevelse (CKO) i København i 2010, og som internasjonal konkurranse i 2012.

I 2015 var det nærmere 60 nasjoner som deltok og rundt 400 investorer.

Vinneren av den internasjonale konkurransen er en entreprenør som viser høy grad av kreativitet og som presenterer et forretningskonsept med stort markedspotensial. Premien er både økonomisk og forretningsmessig støtte.

Informasjon og påmelding til Creative Business Cup 2018 kommer.
 

Tidligere vinnere

2017 - Graphiq

Et webbasert kollektiv med frilans-designere som lager nettsider, presentasjoner, logo, illustrasjoner og animasjoner. 

Les mer om Graphiq.

2016 - Pinhole

Selskapet har utviklet hjertemonitor til daglig bruk for barn og nyfødte. Teknikken er basert på en svært følsom optisk sensor og avanserte matematiske algoritmer som analyserer signaler fra sensorer.

2015 - Podwalk

Podwalk er en plattform for stedsspesifikke podcaster og en ny måte å fortelle historier om steder. Når du åpner appen (som er gratis), møtes du av en liste av nærliggende lydhistorier. Fordi appen vet hvor du er, og spiller de riktige kapitlene på de riktige stedene, blir hele byen til din teaterscene eller museum.

2014 - Drylab

En innovativ programvare for film og TV skapere, skreddersydd for å ivareta kunstnerisk intensjon, spare tid og gjøre livet lettere på settet. Dette inkluderer anvendelser for håndtering av metadata fra settet med bevegelige bilder.

2013 - Wik & Walsøe

Designstudioet Wik & Walsøe er etablert som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen nordisk design. Målet er å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet som skal skape nye minner og ha varig verdi, formgitt av naturen.

2012 - Norwegian Rain

Det Bergensbaserte firmaet Norwegian Rain er ledende innen innovativ og miljøbevisst utvikling og produksjon av værbeskyttelseKolleksjonene har fått anerkjennelse verden over.

Mer informasjon?

Kontakt Margit Klingen Daams, fagansvarlig for kreativ næring.