Kurskalender for mat og reiseliv

Her finner du planlagte kurs innenfor temaene reiseliv og mat.

Kursene er inndelt fylkesvis og nasjonalt slik at du enkelt finner kurstilbud i ditt område.

Ønsker du å legge inn eller endre arrangementet ditt?

Arrangementer

februar 2018

Grunnmodul lokal kjøttforedling

  • Nofima Ås, Osloveien 1, 1430 ÅS (Samling 1)
  • 7000,- pr. pers. (inkludert lunsj, kursmateriell alle kursdager)

mars 2018

Spekematproduksjon

  • Osloveien 1, 1430 ÅS
  • 3000,- pr deltager inkluderer kursmateriell, lunsj, kaffe/te begge dager

Mattrygghet og HACCP

  • Nofima AS, Osloveien 1, 1430 ÅS
  • 950,- (inkl. lunsj, kaffe/te og kursmateriell)

april 2018