Om

FlickrFacebookInstagram 

22. - 23. sept. 10:00 - 19:00 Rådhusplassen & Kontraskjæret

MATSTREIF er norges største matfestival og arrangeres som en årlig begivenhet av Innovasjon Norge. Årets festival er den 12. i rekken og estimert antall besøkende i 2015 var 200.000. Årets festival finner sted på Rådhusplassen og på Kontraskjæret. Her vil store og små matentusiaster kunne møte produsentene og få muligheten til å smake seg gjennom noe av det beste Norge har å by på av kvalitetsvarer. Det er til sammen litt over 200 ulike utstillere i år, som alle har som formål å øke entusiasmen og kunnskapen rundt norsk mat og drikkekultur.

Vi har valgt å fokusere på kunnskap Matstreif. Vi gleder oss til å kunne tilby et spennende program.

Vår visjon er: MATSTREIF skal være Norges viktigste møteplass for kvalitetsbevisste lokalmat- og drikkeprodusenter. Matstreif 2016 skal dessuten ha fokus på kunnskapsdeling både mot forbruker og mellom produsent og salgsledd/restaurant. Her vil du møte alt fra produsenter, foredlede, tilbydere og tilberedere av norske kvalitetsvarer. Salg og servering av norsk mat, sammen med historiefortelling, kurs og konkurranser vil prege årets Matstreif.

Våre verdier er: Kvalitet, nært, nytt, tradisjonelt, bærekraftig og faglig kunnskapsrikt

Vårt felles utviklingsmål: Vi skal være Nordens fremste profileringsarena av Norsk mat- og drikkekultur

Hovedmål: Øke stolthet, bevissthet og kunnskap rundt norsk mat- og drikkekultur

Hovedmålgruppe: Matnysgjerrige i alle aldere og bransjer

Utstillere og aktiviteter: Mat, drikke, kurs og foredrag – produkter og faglig kunnskap basert rundt norske- råvarer, matindustri og kultur.

FRIVILLIGE fra Innovasjon Norge vil være tilstede for publikum, under hele festivalen for å spre kunnskap og glede. Du finner oss på vår infostand, ved kursteltene, samt rundt på området til enhver tid.  

Ønsker du å være del av MATSTREIF?

Ønsker du å være utstiller på MATSTREIF 2017? Send søknad her

Ønsker du å bruke scenen? Scenen er plassert på Rådhusplassen og om du ønsker å holde et show, debatt eller har andre ideer gjerne send en søknad til, Anja Fallan Gustavsen angus@innovasjonnorge.no

Ønsker du å være partner? Som partner av MATSTREIF vil du være med å forme og utvikle festivalen. For mer informasjon send en mail til, Anja Fallan Gustavsen angus@innovasjonnorge.no

KONTAKT OSS

Festivalleder Anja Fallan Gustavsen Anja.Fallan.Gustavsen@innovasjonnorge.no

Presseansvarlig Marianne Mork Marianne.Mork@innovasjonnorge.no

Følg oss på FACEBOOK, INSTAGRAM, FLICKR