Presserom

Dette er Innovasjon Norges presserom.

Pressevakten er betjent mellom 09.00 og 16.00 på hverdager.

Pressevakt

  • Telefon 482 12 437

Pressekontakter

Vi har inngående kunnskap og et stort kontaktnettverk innen entrepenørskap, innovasjon og norsk næringsliv i utlandet.

Se våre pressekontakter

image desc

Trenger du finansiering til et prosjekt med internasjonalt potensial? Digitalisering får stadig større plass i EUs programmer, og Horisont 2020 er verdens største innovasjonsprogram. I dag samlet Innovasjon Norge og Norges forskningsråd bedrifter og forskere for å lære mer om mulighetene som åpner seg i siste del av Horisont 2020. Norske bedrifter kan søke om finansiering på lik linje med selskaper i EU-land. http://www.innovasjonnorge.no/no/finansiering/eu-finansiering-gjennom-horisont-2020/

Vi gratulerer Ine Marie Eriksen Søreide som ny utenriksminister og gleder oss til videre samarbeid #TeamNorway @Utenriksdept

Instagram image

Vi har åpnet nytt kontor i Sogndal! Her fra åpningen med Nina Broch Mathisen​, direktør Innovasjon Norge Sogndal, Per Otto Dyb, styreleder i Innovasjon Norge, Agnar Hole, styreleder i Sogn Næring, Vidar Grønnevik, Styreleder I Kunnskapsparken Sogn og Fjordane, Anita Krohn Traaseth​, administrerende direktør i Innovasjon Norge og Jarle Aarvold, ordfører I Sogndal. Med på bilde 2 er også Halvor Flatland direktør Sogn og Fjordane. Velkommen til Innovasjon Norge i Sogndal!

Vi gir lokale ideer globale muligheter

Innovasjon Norge supplerer tilbudet i det private kapitalmarkedet og bidrar til å realisere næringslivsprosjekter som ellers ikke ville blitt gjennomført.

Vi gir lokale ideer globale muligheter

Våre oppdrag

Innovasjon Norge har flere oppdragsgivere og mange ulike oppdrag. Felles for alle våre oppdrag er at vi skal bidra til langsiktig og bærekraftig verdiskaping og næringsutvikling i Norge. 

Våre oppdrag

Lov om Innovasjon Norge

På lovdata.no finner du lov om Innovasjon Norge.

Lov om Innovasjon Norge