Rådgivning

Skal du lykkes handler det om mer enn penger.

Våre rådgivere på 19 fylkeskontor og 37 utenlandskontor gir verdifulle råd til gründere, innefor bedriftsutvikling og for deg som vil satse ute i verden.

Noen tjenester er gratis, noen har en egenandel og andre betaler du for selv.

Vi har tjenester som retter seg mot:

  • Gründere
  • Bedriftsutvikling
  • Ut i verden

 

Mentor

Har du ambisjoner om langsiktig vekst? Er bedriften i bedriftsutviklings- eller markedsintroduksjonsfasen og er basert på en unik forretningsidé? Mentortjenesten er et tilbud til deg som er daglig leder i en gründerbedrift.

Les mer

Design gir konkurransefortrinn

Trenger du hjelp til å bygge en sterk merkevare og ta i bruk design for å skaffe deg konkurransefortrinn? Vi hjelper deg med å forstå dine utfordringer og muligheter i markedet slik at du kan ta en tydelig posisjon.

Les mer

Beskytt ideen din

Immaterielle rettigheter (IPR) består av et juridisk system og strategier som kan gi deg både beskyttelse og konkurransefortrinn. Med strategisk bruk av IPR kan du sikre deg rettigheter til det bedriften din utvikler, og bruke rettighetene til å øke lønnsomheten.

Les mer

Strategisk posisjonering

Har du det omdømmet du fortjener ? Er din bedrift så attraktiv at den trekker til seg både kunder, kompetanse og kapital ?

Les mer

Markedsrådgiving

Skal bedriften din konkurrere i et internasjonalt marked? Rådgiverne på våre kontorer i utlandet kjenner det lokale markedet og ser mulighetene, samtidig som de kjenner norske bedrifter og forstår deres behov.
Les mer

Enterprise Europe Network Norge

Vi hjelper deg med å finne markedsmuligheter, teknologier, prosjekter og partnere i utlandet. Våre rådgivere fra Innovasjon Norge står klare til å hjelpe din bedrift – helt gratis.

Les mer

GET: Boston

The Global Entrepreneurship Training Program (GET) is tailor made for Norwegian ambitious excecutive leaders and founders. You´ll recieve executive business skill training, taught by senior academic lecturers that are themselves succesful entrepreneurs.

Les mer