Rådgivning

Skal du lykkes handler det om mer enn penger.

Våre rådgivere på 19 fylkeskontor og 37 utenlandskontor gir verdifulle råd til gründere, innefor bedriftsutvikling og for deg som vil satse ute i verden.

Noen tjenester er gratis, noen har en egenandel og andre betaler du for selv.

Vi har tjenester som retter seg mot:

  • Gründere
  • Bedriftsutvikling
  • Ut i verden

 

Mentor

Har du en innovativ forretningside med ambisjoner om betydelig vekst og muligheter for å lykkes i et internasjonalt marked? Eller en innovativ ide som kan skape nye, lønnsomme arbeidsplasser og et bedre tilbud til befolkningen i en distriktskommune?  Da kan du være målgruppe for vår mentortjeneste for gründere.

Les mer

Beskytt ideen din

En stor andel av verdiene i en bedrift er immaterielle. Det å ha et bevisst forhold til hvordan du forvalter de immaterielle verdiene kan sikre bedriftens konkurransefortrinn og øke bedriftens verdi.

Les mer

Strategisk posisjonering

Har du det omdømmet du fortjener ? Er din bedrift så attraktiv at den trekker til seg både kunder, kompetanse og kapital ?

Les mer

Markedsrådgiving

Skal bedriften din konkurrere i et internasjonalt marked? Rådgiverne på våre kontorer i utlandet kjenner det lokale markedet og ser mulighetene, samtidig som de kjenner norske bedrifter og forstår deres behov.
Les mer

Enterprise Europe Network Norge

Vi hjelper deg med å finne markedsmuligheter, teknologier, prosjekter og partnere i utlandet. Våre rådgivere fra Innovasjon Norge står klare til å hjelpe din bedrift – helt gratis.

Les mer

GET: Boston

The Global Entrepreneurship Training Program (GET) is tailor made for Norwegian ambitious excecutive leaders and founders. You´ll recieve executive business skill training, taught by senior academic lecturers that are themselves successful entrepreneurs.

Les mer