Arctic Race-konferansen 2019

Informasjon

Svolvær Lofoten Kulturhus/Thon Hotel Lofoten Påmeldingsfrist: 2019-08-05 23.00 Kontakt: Anita Hennie Skog Konferanse: kr 950,- inkl. mva./Middag: kr 1 250,- inkl. mva. 14.08.2019 12.00.00 14.08.2019 17.00.00 Europe/Oslo Arctic Race-konferansen 2019 Lofoten Kulturhus/Thon Hotel Lofoten Anita Hennie Skog anita.hennie.skog@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Innovasjon Norge har gleden av å invitere til Arctic Race-konferansen 2019, som finner sted dagen før 1. etappe av årets Arctic Race of Norway. Konferansen arrangeres i samarbeid med Arctic Race of Norway AS, Equinor ASA og fylkeskommunene i nord.

Årets konferanse har hovedtema "Kreative næringer som drivkraft for vekst", der fokus vil være hva som skal til for å ruste næringslivet for fremtidens utfordringer. Vi ønsker å belyse både betingelser, utfordringer og muligheter for næringsvirksomhet i regionen.

Konferansier vil være Arne Hjeltnes.

Vi er i full gang med detaljplanleggingen, og vil snart ha mer informasjon klar. Imens kan du sette av datoen i kalenderen din :-)

Som en feiring av den 7. utgaven av Arctic Race of Norway, har arrangørene gleden av å invitere deg/dere også til lagpresentasjonen kl. 18.00 og den offisielle middagen for rittet kl. 19.30.

Kostnad
Å delta på konferansen koster kr 950,- (inkl. mva.) per deltaker. Ønsker du i tillegg å delta på middagen koster den kr 1 250,- (inkl. mva).

NB! Bedrifter/organisasjoner som har partneravtale med Arctic Race of Norway, har et visst antall plasser til middag. Hvis din bedrift/organisasjon har middag via partneravtale, må du krysse av for det i påmeldingsskjemaet. Hvis ikke vil bedriften/organisasjonen bli fakturert for middagen.

Overnatting
Har du behov for overnatting? Søk på følgende nettsider:

https://www.visitnorway.no/ 

https://lofoten.info/overnatting

Arctic Race-konferansen 2019 - påmelding

Ønsker du også å delta på den offisielle middagen?

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.