Hopp til hovedinnhold

Nordisk innkjøpsseminar i FN-byen i København - 14 og 15.11.23

Nordic UN Procurement seminar Copenhagen
Vi inviterer til nordisk innkjøpsseminar i FN-byen i København for deg som ønsker å eksportere til FN-systemet eller utvide ditt nettverk som eksisterende leverandør.
14 Nov 2023 - 15 Nov 2023
08:00 - 17:00
Copenhagen
UN City
Lykke Gill Haanshuus
Deadline: 20 Oct 2023

Ønsker du å lære om hvordan din bedrift kan eksportere til FN-systemet eller utvide ditt nettverk som en eksisterende leverandør?

FN-systemet kjøper årlig inn varer og tjenester for nesten 30 milliarder USD. Norges andel av dette salget er beskjedent, og her ligger det et stort, uutnyttet potensiale for norske selskaper.

Bli med på nordisk innkjøpsseminar i FN-byen i København 14.-15. november 2023!

Sammen med Danmark, Sverige, Finland og Island arrangerer vi et todagers seminar om FNs innkjøpssystem. Representanter fra en rekke FN-organisasjoner vil dele innsikt om mulighetene for å bli en offisiell leverandør til FN-systemet gjennom høynivå-paneler og workshops på tematiske områder. Fokusområder vil inkludere fornybar energi, helseteknologi og livsvitenskap, utdanning, vann- og sanitærsystemer, samt avfallshåndtering.

I løpet av de to dagene vil du få mulighet til å utvide ditt nettverk i FN-systemet gjennom nettverksarrangementer og tematiske workshops med representanter fra FN-organisasjonene.

Deltakeravgiften er DKK 5000,- per person.

Mer informasjon om programmet kommer.
Se nærmere informasjon om program og hvordan du registrerer deg som leverandør til FN-systemet her: Nordic UN Procurement Seminar - International UN Procurement Seminar in Copenhagen.

Event Partner