Hopp til hovedinnhold

Tilskudd til StudentEntreprenørskap (STUD-ENT)

To studenter sitter i en trappFoto: Getty Images
Er du student ved et norsk universitet eller høyskole med ambisjoner om å starte eget selskap? Innovasjon Norge inviterer til informasjonsmøte om tilskuddsordningen STUD-ENT.
25. jan. 2024
10:00 - 11:00
Online
Online
Ann-Dyveke Huseth
Påmeldingsfrist: 25. jan. 2024

STUD-ENT retter seg mot nyutdannede studenter som skal etablere egen bedrift basert på kunnskap tilegnet gjennom studier. Studentene må nærme seg slutten av utdanning på mastergradsnivå eller nylig ha avsluttet utdanningen. Etableringen har som mål å bygge virksomhet gjennom å utvikle nye løsninger som markedet etterspør.

Har du testet og bekreftet at det finnes et marked for din løsning? Da kan du søke finansiering til kommersialisering av løsningen din. Finansieringen kan brukes til å etablere en økonomisk bærekraftig forretningsmodell og lansere løsningen i markedet. Innovasjon Norge gir STUD-ENT tilskudd til innovative prosjekter med betydelig vekstpotensial i det internasjonale markedet. Ordningen inngår som ett av Innovasjon Norges oppstartsvirkemidler, med mål om å realisere flere gode gründere i Norge.

I webinaret vil vi informere mer om ordningen, om hvem som kan søke, hvilke krav som settes til søknad og hva vi kan finansiere. Du kan lese mer om ordningen her.