Hopp til hovedinnhold

Wakeup 2030 Agder

Wakeup 2030 Agder© Gard Hagen, Inventas
Tirsdag 11. juni 2024 er det 2030 dager igjen til år 2030 – målstreken for FNs 17 bærekraftsmål. Lær av bedrifter som er på god vei, og møt gode hjelpere fra regionene som kan bidra i ditt bærekraftsarbeid.
11. juni 2024
08:30 - 14:30
Kristiansand
DNB Kristiansand
Ellen Saltermark
Påmeldingsfrist: 07. juni 2024

Det er også dagen du har mulighet til å skifte gir, i en mer bærekraftig retning og utgjøre en forskjell de neste 2030 dagene.

Vi har fått med oss 19 gode hjelpere som kan være med å akselerere bærekrafts arbeidet i din bedrift. Innovasjon Norge, Klimapartnere Agder og DNB inviterer næringslivet på Agder til Wakeup 2030, i DNBs lokaler i Kristiansand.

Vi starter dagen med en felles digital innledning fra Oslo. Deretter vil du møte ledende stemmer og innovative hoder fra Klimapartnere Agder, Innovasjon Norge, og ditt lokale næringsliv. Konferansier for dagen er Innovasjon Norge ved Espen Schou-Nilsen.

Arrangementet er gratis og det er mulig å delta både fysisk og digitalt. Hvis du ønsker å delta på speed dates med de gode hjelperne, må du melde deg på fysisk.

Hvem er det relevant for?

Arrangementet er åpent for alle, men er særlig relevant for deg som har en topp/mellom-lederposisjon, jobber med konkrete valg i produktutviklingen eller jobber med bedriftens overordnede bærekraftstrategi.

Innovasjon Norge, Klimapartnere Agder og DNB har invitert 19 gode hjelpere fra regionen som kan være med å akselerere bærekraftsarbeidet i din bedrift!
Wakeup 2030 Agder

Om Wakeup 2030

  • Arrangementet skjer flere steder i landet. Inventas åpner dørene til sine kontorer på Factory Tøyen i Oslo, på Solsiden i Trondheim, på Kronstadparken i Bergen og på Storhaug i Stavanger. DNB åpner sine lokaler i Markens i Kristiansand.
  • Nettverksbygging – Møt ledende bedrifter og organisasjoner på bærekraft fra din region.
  • Øvrige arrangementer Wakeup 2030

Arrangører