Norway Tech Day: Edtech Solutions

Information

INSPER R. Quatá, 300 - Vila Olímpia, São Paulo 11/26/2019 9:00:00 AM 11/26/2019 4:30:00 PM Europe/Oslo Norway Tech Day: Edtech Solutions R. Quatá, 300 - Vila Olímpia, São Paulo Add to calendar

On the 26th November, the fourth edition of the Norway Tech Day will approach the Edtech sector. Within the startups market, the education sector is the most promising. In Brazil it is a heated topic, especially when considering the numbers are of continental sizes. The expectations for the future are that government investment rate grows to 10% of GDP - currently, it reaches 5.7%. 

The event shall bring together Norwegian and Brazilian key industry, research and government players for discussions and seminars on how to structure a future sustainable education in Brazil. It shall also focus on business and partnerships.

 

PROGRAM

09:00

Welcome Coffee and registration (30min)

09:30

Opening (10 min)

 

·       Nils Martin Gunneng, Norwegian Ambassador

09:40

Norwegian and Brazilian showcases in Diversity – Education and Technology in Social and Diversity Promotion (50min)

 

·       Peter Munck, Kolibri

·       Christer Gundersen, Digital Global Library

·       Solete Foizer, Senai - DLW

·       Bruna Salton, Centro Tecnológico de Acessibilidade – IFTRS

10:30

Talkshow: The relevance of inclusion in Education and Business (45 min)

 

·       Peter Munck, Kolibri

·       Christer Gundersen, Digital Global Library

·       Solete Foizer, Senai

·       Bruna Salton, Centro Tecnológico de Acessibilidade – IFTRS

Moderated by Pilar Neves, Innovation Norway

11:15

Coffee break (15 min)

11:30

Oslo Innovation Week (30 min)

 

·       Siw Andersen, Head of Oslo Innovation Week

12:00

Oslo EdTech Cluster (30 min)

 

·       Hege Tollerud, Head of Norwegian Edtech Cluster

12:30

Pizza Break (1hour)

13:30

Keynote speakers – Specialists perspectives (1h30min)

 

·       13:30 – 14:00 - Paola Cicarelli, ABED – Brazilian Association of E-Learning

·       14:00 – 14:30 - Hege Tollerud, Oslo Edtech Cluster – Outlooks on the Norwegian Market

·       14:30 – 15:00 - Carolina da Costa, VP of INSPER

15:00

Session 1 – Primary Education (10min each company and 15 min for Q&A)

 

·       Eduplaytion AS, Magnus Berlund

·       TBA

·       TBA

15:45

Coffee break (15min)

16:00

Session 2 – Continuing and High Education (10min each company and 15 min for Q&A)

 

·       Laerdal, Reinaldo Lino, LatAm Manager

·       Cuboz, Paola Cicarelli, Executive Director

·       Flixx AS, Tore Haugland, Manager

Moderator: Ana Carolina da Costa, VP of INSPER

16:15

Closing remarks (15min)

 

·       Håkon Ward, Director of Innovation Norway

Conditions and information

Innovation Norway has zero tolerance against discrimination, harassment and other forms of offensive or improper behaviour. This also applies to our events. Behaviour in breach with these fundamental principles, may result in exclusion from the event, criminal liability and/or liability for damages.

Innovation Norway will be the controller of your personal data. You are entitled to demand access and rectification in accordance with the Personal Data Act sections 18, 27 and 28.