Bygg Bedrift - reiseliv og kreative næringer

Informasjon

Tromsø Kystens Hus, Stortorget 1 (5. etg.), Tromsø Påmeldingsfrist: 2018-03-01 23.00 Kontakt: Ann Kristin Gjelsten 1500,- per person inkl. lunsj og middag på begge samlingene 06.03.2018 12.00.00 07.03.2018 13.00.00 Europe/Oslo Bygg Bedrift - reiseliv og kreative næringer Kystens Hus, Stortorget 1 (5. etg.), Tromsø Ann Kristin Gjelsten ann.kristin.gjelsten@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Bygg Bedrift er et kompetanseprogram for forretningsutvikling, med mål om at små bedrifter skal kunne bygge opp en lønnsom bedrift. Dette programmet er for bedrifter innenfor reiseliv og kreative næringer.

Programmet går over to samlinger (6.-7. mars + 11.-12. april), og det er en forutsetning at du har anledning til å delta på begge samlingene. Dag 1 starter vi kl. 12.00 og avslutter kl. 18.00, og dag 2 starter vi kl. 09.00 og avslutter kl. 13.00.

Bygg Bedrift passer for deg som har ambisjon om å skape vekst i din bedrift - enten du er i oppstartfasen eller har drevet en stund, og vil bygge en mer lønnsom virksomhet. Du får også lære markedskunnskap, hvordan du utvikler produkter/tjenester med utgangspunkt i markedsbehov og hvordan du kan velge de riktige markedene for egen bedrift.

Du får arbeide med å utvikle egen forretningsidé og forretningsmodell og om hvordan de kan styre mål og oppgaver. Du lærer også hvordan du kan involvere kunder i arbeidet med å forbedre produktene/tjenestene.

Tilbakemelding om du får plass på programmet vil du få i slutten av uke 8.

Begrenset antall plasser.

Mer informasjon om programmet


Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring.