Go Global: Hvordan lykkes med internasjonalisering?

/globalassets/troms/thinkstockphotos-649124858.jpg?width=1168
Foto: Thinkstock

Informasjon

Tromsø Kystens Hus, Stortorget 1 (5. etg.), Tromsø Påmeldingsfrist: 2018-02-14 23.00 Kontakt: Edvard Kiil Gratis 16.02.2018 09.00.00 16.02.2018 10.30.00 Europe/Oslo Go Global: Hvordan lykkes med internasjonalisering? Kystens Hus, Stortorget 1 (5. etg.), Tromsø Edvard Kiil edvard.kiil@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Søker din bedrift mot internasjonale markeder?

Mulighetene ute i verden er store, men det er også noen fallgruver. Bli med på informasjonsmøte og la oss bistå et stykke på vei!

På møtet vil du få informasjon om markedsforhold, utviklingen av norsk eksport, mulighetsområder og utfordringer bedrifter står overfor når de satser internasjonalt, og hva Innovasjon Norge kan bidra med. Her får du gode tips som øker sannsynligheten for å lykkes når du skal ut i verden med din bedrift.

Målgruppen for møtet er bedrifter/vekstbedrifter som allerede har et hjemmemarked, og som har ambisjoner om å satse internasjonalt.

Vi vil også tilby 5 minutters «lynmøter» med våre rådgivere på internasjonalisering etter møtet.

Det er gratis å delta, men du må melde deg på. Begrenset antall plasser.

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Du har rett til å kreve innsyn og retting i samsvar med personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28.