MTB instruktør- og guidekurs - nivå 1, Skibotn

/globalassets/kontorer-i-norge/troms/sykling-082011-99-0062_1500---ch---visitnorway.com.jpg?width=1168
Foto: CH - visitnorway.com

Informasjon

Skibotn Skibotn Påmeldingsfrist: 2018-08-20 23.00 Kontakt: Børge Hemmingsen Kr 2 000,- per deltaker. I tillegg kommer reise- og oppholdskostnader. 22.08.2018 18.00.00 25.08.2018 14.00.00 Europe/Oslo MTB instruktør- og guidekurs - nivå 1, Skibotn Skibotn Børge Hemmingsen borge.hemmingsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Har du lyst å lære mer og bli sertifisert sykkelinstruktør og guide (i fjell/terreng)? Vi arrangerer trinn 1 av sertifiseringskurs for MTB instruktører og guider.

Sertifiseringen i Norge er bygget i tre nivåer. Dette er for å favne om både de som triller til og fra severdigheter med større grupper, og de som har med seg øvede utøvere på sti, i sykkelpark og på landeveien. De to første nivåene er nasjonale nivåer som bygger fundamentet for å melde seg opp til den gjeve, internasjonale sertifiseringen.

Innhold:
Kurset
gir deg en god innføring i sykkelinstruktør- og guiderollen og hva som forventes av deg som ledelsesskikkelse.

Vi gir også en innføring i gruppedynamikk og legger vekt på hva som skaper meropplevelse for gjestene dine. Vi tar også for oss trafikk- og stivettregler, førstehjelp og risikovurdering.

Kurset er en blanding av teori og praksis.

Tema:
-
Guide og ledelsesrollen
-
Intro gruppedynamikk
-
Risikovurdering og enkel førstehjelp
-
Guidesekk
-
Sykkelsjekk
-
Enkel reparasjon
-
Ferdsel i trafikk
-
Miljø, bærekraft og lovverk

Krav til forkunnskaper: Ingen

Eksamen: Praktisk gjennomføring av tur

Maksimalt antall deltakere: 20

Har du behov for overnatting?
Ta kontakt med Olderelv Camping (www.olderelv.no/telefon 77 71 54 44) eller Strandbu Camping (www.strandbu.no/telefon 77 71 53 40).

Trinn 2
Innovasjon Norge planlegger å tilby trinn 2 av sertifiseringen i Alta i mai 2019, mens det internasjonale EO-MTBing nivået (trinn 3) må tas separat.

Du kan lese mer om kursene på www.blisykkelguide.no

 

 

MTB instruktør- og guidekurs - påmelding

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring.