Go Global: Markedsmuligheter innen energi og maritim i USA - Skien

/globalassets/troms/thinkstockphotos-649124858.jpg?width=1168
Foto: Thinkstock

Informasjon

Skien Kunnskapsverkstedet, møterom Fresen (2.etg), Uniongata 18 Påmeldingsfrist: 2018-06-15 16.00 Kontakt: Tommy Odinsen Gratis 19.06.2018 10.00.00 19.06.2018 11.30.00 Europe/Oslo Go Global: Markedsmuligheter innen energi og maritim i USA - Skien Kunnskapsverkstedet, møterom Fresen (2.etg), Uniongata 18 Tommy Odinsen tommy.odinsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

USA, og Texas-regionen byr på spennende muligheter for norske bedrifter. 19. juni inviterer vi til informasjonsmøte med Erik Rindvoll, leder for vårt kontor i Houston. Her vil du få presentert vårt syn på markedet, markedsutviklingen og hvilke muligheter vi spesielt ser innen energi og maritim sektor.

Houston har i lang tid vært et tyngdepunkt for norsk virksomhet innen olje, energi og maritimt i Nord-Amerika. Vårt kontor skal til høsten kjøre sitt sjette vekstprogram mot energimarkedet i USA og Mexico. De holder også på med vekstprogram for maritime muligheter i arktiske strøk. Men lang erfaring, og fersk kunnskap om markedene gir møtet deg en sjelden mulighet til å oppdatere deg.

På møtet vil du også få informasjon om markedsforhold, utviklingen av norsk eksport, mulighetsområder og utfordringer bedrifter står overfor når de satser internasjonalt, og hva Innovasjon Norge kan bidra med. Her får du gode tips som øker sannsynligheten for å lykkes når du skal ut i verden med din bedrift.

Målgruppen for møtet er bedrifter/vekstbedrifter som allerede har et hjemmemarked, og som har ambisjoner om vekst i Nord-Amerika.

Det er gratis å delta, men du må melde deg på.

 

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring.