Demo Day: Er du en av Norges mest ambisiøse oppstartbedrifter?

/contentassets/707e9822ca2c471c815457c89914b44b/dan-taylor-dan-taylor-photography.jpg?width=1168
Foto: Dan Taylor

Informasjon

Voss Startup Extreme Påmeldingsfrist: 2018-05-01 23.00 Kontakt: Hege Barnes 13.06.2018 00.00.00 13.06.2018 00.00.00 Europe/Oslo Demo Day: Er du en av Norges mest ambisiøse oppstartbedrifter? Startup Extreme Hege Barnes hege.barnes@innovationnorway.no Legg til i kalender

Innovasjon Norge søker ti av Norges mest lovende og ambisiøse oppstartbedrifter som ønsker eksponering mot norske og utenlandske investorer på Startup Extreme. I fjor ble drøyt 60.000 selskaper startet i Norge. 

Vi trenger ikke nødvendigvis enda flere gründere – vi trenger flere gode gründere. Startup Extreme er en arena for mange av Norges fremste selskaper, innovatører og investorer, der verden kan bli bedre kjent med det norske oppstartmiljøet. 

Startup Extreme arrangeres fra 12.-14. Juni 2018. Arrangementet starter med en konferanse i Bergen og fortsetter for utvalgte deltakere i campen på Voss, der de neste to dagene fylles med ekstremsport og faglig innhold. I 2017 ble konferansen kåret til en av de beste teknologikonferansene i Europa.

Bli med på vårens vakreste gründereventyr Innovasjon Norge inviterer 10 norske gründere til å pitche på Demo Day på Voss. Har du startet en bedrift som skal bidra til å drive den norske økonomien inn i fremtiden? Utfordrer du markedet, både her hjemme og globalt? Utnytter idéen din moderne teknologi? Da er du kanskje den gründeren vi leter etter.

10 av landets mest ambisiøse gründere får presentere sin bedrift foran noen av de mest aktive norske og utenlandske investorene i oppstartmiljøet. Du får treffe flere av bransjens fremste gründere, investorer, og journalister, og lære hvordan du skalerer og videreutvikler selskapet. Nettverksbyggingen gjøres på tradisjonelt norsk vis – i kombinasjon med ekstremsportaktiviteter og lokalprodusert smalahove.

Søk om å delta på Demo Day 2018 ved å fylle ut skjemaet nedenfor, vi kontakter deg for en nærmere samtale.

Innovasjon Norge dekker billettkostnadene for konferansen i Bergen og på Voss, transport fra Bergen t/r Voss, samt overnatting på Voss for de som blir valgt ut til å delta på Demo Day. Transport til/fra Bergen må deltakeren selv dekke.

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring.