Fra idè til marked - Tvedestrand

/globalassets/kontorer-i-norge/rogaland/fra-ide-til-marked-foto-liam-simpson-nettside.png?width=1168
Foto: Liam Simpson

Informasjon

Tvedestrand TENK-senteret, Fjærkleivene 52, Tvedestrand Påmeldingsfrist: 2018-11-12 10.00 Kontakt: Hugo Pettersen Gratis 13.11.2018 09.00.00 13.11.2018 12.00.00 Europe/Oslo Fra idè til marked - Tvedestrand TENK-senteret, Fjærkleivene 52, Tvedestrand Hugo Pettersen hupet@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Veien fra ide til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien.

Presentasjonsrunde

I begynnelsen av kurset vil vi ha en kort presentasjonsrunde der alle forteller litt om hvem de er, og hvorfor de er her. Dette er selvsagt frivillig, men vi oppfordrer alle til å dele ideen sin med mindre du jobber med noe som du tror kan patenteres. Det er ofte en større risiko å ikke fortelle folk om hva du driver med, enn å tie stille og risikere at ingen vet om dere. 

Smart oppstart

Hvordan kan du jobbe smart med forretningsideen din slik at du er sikrere på at markedet vil ha det du tenker tilby? Dette vil være temaet i første del av kurset. Du kan lese mer om dette her Lean Start-Up metoden og her om hvordan du kan lage en forretningsmodell.

Tilskudd til gründere

Hvordan søker du om finansiering fra Innovasjon Norge for å teste ut og videreutvikle ideen din? Vi går gjennom krav, regler og gode råd. Du kan lese mer om dette her: tilskudd til gründere

Nettverk og kompetanse

Hør om andre tilbud fra Innovasjon Norge og lokale samarbeidspartnere.

Korte, individuelle møter (speeddate - 10 minutter)

Alle som vil kan få et 10 minutters møte med en av rådgiverne i Innovasjon Norge like etter kurset (dvs. etter kl 11.00). Vi anbefaler at du forbereder deg på å presentere ideen/prosjektet på maks 5 minutter, slik at vi får bedre tid til samtale etterpå. Hvis du svarer på disse spørsmålene i presentasjonen så er sjansene større for at vi får en god samtale:

  • Hvem er kundene/markedet?
  • Hvilke problemer/behov tenker du løse?
  • Hva har du tenkt å utvikle? (produkt/tjeneste/annet)
  • Hvem er du og ditt team, og hvorfor skal akkurat dere gjøre dette?
  • Hva opplever du som den største utfordringen der du står nå?

 

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.