Hvordan få et styre som kan hjelpe deg til suksess

/contentassets/745f6ba263f5450b86027faebb73f45c/thinkstockphotos-485271213.jpg?width=1168
Foto: Thinkstock

Informasjon

Bodø Innovasjon Norge Nordlands lokaler, Torvgata 2, 2.etg. Påmeldingsfrist: 2018-11-14 00.00 Kontakt: Maiken Johnsen Programmet er gratis og har en verdi på 3000 kr. Dersom du ikke møter opp medfører det et gebyr på 500 kr. 21.11.2018 08.30.00 21.11.2018 16.00.00 Europe/Oslo Hvordan få et styre som kan hjelpe deg til suksess Innovasjon Norge Nordlands lokaler, Torvgata 2, 2.etg. Maiken Johnsen maiken.johnsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Er du kvinnelig gründer og vil lære hvordan du får et velfungerende styre som kan bidra til vekst?  Ønsker du å lære mer om hvordan du henter kapital til din bedrift? Innovasjon Norge inviterer til gratis kurs onsdag 21.november.

 

På oppdrag fra regjeringen jobber Innovasjon Norge for større mangfold i næringslivet. Norge trenger flere kvinnelige gründere som er med på utvikling av samfunnet og bidrar til innovasjon og arbeidsplasser.  Dette programmet er for deg som er kvinnelig gründer med vekstambisjoner og ønsker informasjon og verktøy for å utvikle selskapet og bidra til vekst. Kurset vil være praktisk orientert med en kombinasjon av forelesning, erfaringsutveksling og diskusjoner.

Vær rask med å melde din interesse. Arrangementet har begrenset med plasser. Programmet er gratis, men vi opererer med no-show fee. 

Program 21. november kl. 08.30 - ca. 16.00

Kaffe og frokost fra kl 08.30-09.00. Det vil bli servert lunsj og noe å bite i utover dagen.   

Styrekompetanse

  • Styrets rolle og ansvar, juridisk rammeverk og anbefalinger for god eierstyring
  • Styrets forståelse for gründerens visjoner og vekstambisjoner
  • Prosess og dynamikk i styrearbeidet
  • Mangfold, rekruttering og innovasjon
  • Utfordringer og muligheter for kvinnelige gründere
  • Gründer som deler av sine erfaringer

Innhenting av kapital

  • Statlig og privat kapital
  • Hva ser investorer etter hos et gründerselskap?
  • Forventninger til investorkapital
  • Når bør investorer bli med i styret?


Styrekompetanse ved Turid E. Solvang

Turid er gründer og CEO i FutureBoards som utvikler fysiske og digitale arenaer for debatt, erfaringsutvikling og kompetanseutvikling innen styrearbeid. Turid er selv gründer og har mange års erfaring med styrearbeid nasjonalt og internasjonalt, for både børsnoterte og privateide selskap. Turid er medstifter av bl.a. Norsk Institutt for Styremedlemmer og European Women on Boards. Hun er spesielt engasjert i tematikken rundt kvinner i styrer og toppledelse.

 

Har du spørsmål?
Kontakt Maiken Johnsen, seniorrådgiver Innovasjon Norge Nordland 
Mobil: 907 81 702
E-post: maiken.johnsen@innovasjonnorge.no

Påmelding her:

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.