Digital frokost 21

/globalassets/hordaland/digital-21.png?width=1168
Foto: Innovasjon Norge

Informasjon

Bergen Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 Påmeldingsfrist: 2018-11-14 00.00 Gratis 21.11.2018 08.00.00 21.11.2018 10.00.00 Europe/Oslo Digital frokost 21 Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 Gøril Selvik Legg til i kalender

 

 

DIGITALE GREP for norsk verdiskapning 

Digitalisering får stor betydning for både samfunns- og næringslivet. Den blir gjennomgripende – den er en industriell revolusjon.  Da må vi møte den som det-, både håndtere utfordringene den fører med seg for bedrifter og enkeltindivider, men ikke minst utnytte alle de mulighetene den gir.  

 

DIGITAL 21 – Regjeringens digitale strategi  

På oppdrag fra regjeringen har et utvalg av eksperter utarbeidet en strategi som skal bidra til å gi norsk næringsliv et digitalt løft. Digitalisering vil være svært viktig for å sikre global konkurransekraft for norske bedrifter. Vi ser allerede at digitalt ledende bedrifter peker seg ut som vinnere i en knallhard internasjonal konkurranse.  

 

Møt Christoffer Hernæs  

Christoffer har vært med i regjeringens utvalg for å utarbeide den digitale strategien og vil presentere den for oss.  Kom å hør hvilke 4 strategiske teknologiområder som blir særlig viktig for Norge. Christoffer jobber til vanlig som Chief Digital Officer (CDO) i Sbanken og regnes som en internasjonalt anerkjent ekspert på Fintech og digitalisering. Han ble i 2015 og 2016 kåret til en av Norges fremste ledertalenter. 

 

Møt Rune Strømsnes    

Rune fra PwC vil gi oss et dypdykk i kunstig intelligens og maskinlæring. Rune er partner i PwC og er ekspert på Bank/Finans og digitalisering. Han er dessuten også styremedlem i Finance Innovation som er Norges første FinTech klynge.  

 

Hvor serveres den digitale frokosten?   

Kom til Media City Bergen den 21.11. fra kl. 08 til 10.  Vi ønsker alle velkommen til et hyggelig frokostmøte.

Kaffe og rundstykker serveres fra kl. 08

Vel møtt!  

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.