Om Matstreif

MATSTREIF 7. - 8. sept. 2018. 10.00 -19.00 Rådhusplassen

FlickrFacebookInstagram 

MATSTREIF er Norges største nasjonale matfestival og arrangeres som en årlig begivenhet av Innovasjon Norge på oppdrag fra Landbruks- og matdepartementet.

Dette er stedet å være for alle som lurer på hva som rører seg innen norsk mat og drikkekultur og er opptatt av gode smaksopplevelser. Det kommer lokalmatprodusenter fra hele landet for å vise frem det ypperste av hva det norske matfatet har å by på.

Matstreif er en del av en helhetlig utvikling av lokalmatfeltet og det har pågått utviklingstiltak siden begynnelsen av 2000-tallet.

Den entusiasmen man har i Norge for lokalmat- og drikke i dag gjenspeiler seg i stadig bedre omsetningstall for produsentene i dagligvarehandelen. Nordmenn kjøper stadig mer lokalmat- og drikke, noe som er helt i tråd med hva regjeringen har som mål.

På Matstreif får utstillerne møte publikum og vise frem produktene sine. For å lykkes må man være kjent - det holder ikke bare med gode produkter.

Matstreif er koblet tett opp mot IGW i Berlin der vi viser fram norsk lokalmat til et internasjonalt publikum. 

Festivalen er en del av de mange matgledearrangementene som er rundt i Norge, som folk setter utrolig stor pris på. Så det er ingen tvil om at både vi og andre matfestivaler har vokst oss både store og sterke disse årene. Matstreif startet med boder på Karl Johan for 13 år siden og i dag har vi lang venteliste for å delta som utstiller Rådhusplassen.

Det kundene får på Matstreif er muligheten til å smake og utforske nye produkter og få en god historie på kjøpet.

Tall 2017

  • Totalt antall utstillere 250
  • Bryggerier 29
  • 13. året MATSTREIF arrangeres
  • 230 000 estimert besøkende i 2017
  • Omsetningstall kommer

Kontakt oss

Frivillige fra Innovasjon Norge vil være tilstede for publikum for å spre kunnskap og glede. Du finner oss på vår infostand, ved kurstelt, samt rundt på området til enhver tid.

Ønsker du å være del av MATSTREIF 2018?

  1. Ønsker du å være utstiller på MATSTREIF 2018? Søk her.  
  2. Ønsker du å bruke hovedscenen på Matstreif ?
  3. Ønsker du å være partner ?

For mer informasjon send en mail til festivalleder/prosjektleder: Bernt Ellingsen, Innovasjon Norge.

Følg oss på FlickrFacebookInstagram