• EN
 • Logg inn
 • Graduate i Innovasjon Norge

   Unsplash
  Unsplash

  Det er en første gang for alt – vil du være med på vårt første graduateprogram? Programmet passer til deg som er i ferd med å avslutte studiene, eller som er i starten av din arbeidskarriere.

  Gjennom Innovasjon Norges graduateprogram får nyutdannede et 12 måneders jobbengasjement. Hensikten med programmet er å gi inngående kjennskap til virkemiddelapparatet, og samspillet mellom det private- og offentlige næringslivet. Arbeidsperioden vil gi innsikt i Innovasjon Norges daglige gjøremål, samt en verdifull og unik kompetanse for den enkelte nyutdannede.

  Se ledige graduatestillinger i Innovasjon Norge 

  - Mitt beste tips til kandidater som søker på vårt graduateprogram er å tenke godt gjennom hvorfor de ønsker å jobbe i Innovasjon Norge. Vær nysgjerrig, tør å utfordre og tenk på hvordan du kan være med å bidra til nyskaping i næringslivet, sier Athina Holm Veberg, ansvarlig for graduateprogrammet i Innovasjon Norge.  

  Ofte stilte spørsmål 

  Hvordan søker jeg på graduateprogrammet til Innovasjon Norge? 

  Graduateprogrammet til Innovasjon Norge har blitt lansert for første gang nå i 2019.  

  Innovasjon Norges utlyser ledige stillinger til vårt graduateprogram én gang i året. Utlysning av disse skjer normalt i første kvartal, og oppstarten på programmet vil være påfølgende høst. Ledige graduatestillinger utlyses under “Ledige stillinger”. Vi tar dessverre ikke imot åpne søknader, så følg med på hjemmesiden vår for aktuelle stillinger.  

  Når er oppstart og hvor lenge er det? 

  Oppstart på graduateprogrammet i 2019 er august/september, og har en varighet på 12 måneder.  

  Hvem kan søke? 

  Til årets graduateprogram søker vi nyutdannede som ønsker å ta del i Innovasjon Norges arbeid med å utvikle fremtidens næringsliv. Du må ønske å være med på laget som skaper det nye Norge, de nye norske næringene, samt arbeidsplassene vi skal leve av i fremtiden. Som vår graduate må du derfor være nysgjerrig, fleksibel og trives med endring. 

  Alle med høyere utdanning er velkomne til å søke på vårt graduateprogram, men det vil kunne være ønskelig med en spesifikk studiebakgrunn på stillingene.  

  Hvilke kontorer har programmet i 2019?  

  I 2019 tilbyr vi gradutestillinger på følgende avdelinger/kontorer: 

  Graduatestillinger ved Innovasjon Norges hovedkontor i Oslo: 

  • Bærekraftig reiseliv og mat 
  • Klynger og nettverk 
  • Merkevaren Norge – The Explorer
  • Innovasjonspolitikk og analyse
  • Visit Norway

  Graduatestilling ved vårt distriktskontor: 

  • Vestfold & Telemark

  Mer informasjon om stillingene finner du her. 

  Hvilke dokumenter legger jeg ved min søknad? 

  I tillegg til søknadstekst ønsker vi at du laster opp din CV og vitnemål fra din utdanning.