• EN
 • Logg inn
 • Livet i Cape Town

   Privat
  Privat

  Livet i Cape Town er det beste livet man kan leve (minus høy kriminalitet). For meg er det noe med stemningen her. Folk er så vennlige og glade og aldri redd for å ta kontakt. Her er det liksom litt mer chill. Folk stresser ikke så mye med alt de må og burde. Jeg kommer til å savne å ta bussen hjem mens jeg prater med folk jeg ikke kjenner, møte hun utrolig blide jenta som jobber der jeg ofte kjøper lunsj og som alltid sier «kommer du i dag også» når jeg kommer inn i butikker og bryter ut i latter. Jeg kommer til å savne alle de seriøse (ofte politiske) samtalene jeg alltid ender opp i, jeg kommer til og med til å savne alle køene jeg står i fordi ingen har det travelt i dette landet.

  For meg er det ikke fantastiske vingårder eller luksuriøse strender jeg har lyst til å skrive om når jeg skal skrive om livet i Cape Town (selv om det virkelig aldri en feil med vingård altså). For meg er det denne stemningen som er Cape Town. Du er omgitt av folk som bryr seg og som er glade. Noen ganger når jeg går hjem fra jobb bare smiler jeg. Jeg smiler fordi jeg ser en gjeng med ungdommer som breakdanser på et gatehjørne, to voksne damer ler så høyt sammen at det er umulig å ikke legge merke til de. En jente som forsiktig titter opp og smiler når hun passerer meg.

   Privat
  Privat

   

  Det som også gjør Cape Town fantastisk (jeg skal ikke lyve) er jo alt man kan gjøre her. Vingårder veldig nære, strender rett rundt hjørnet, fjell midt i byen, en storby som egentlig ikke føles så stor, eventer som dukker opp hele tiden, store konserter om man er heldig eller et par markedet. Det er alltid noe å finne på her.

  Når jeg ikke har vært på jobb har jeg spilt volleyball, vært med venner, gått på fjellturer, drukket vin, og spilt masse god mat. Jeg har også sett på rugby og cricket (mine to nye favorittsporter).

   Privat
  Privat