• EN
 • Logg inn
 • Bli med på Innovasjon Norges digitale taktskifte

  Innovasjon Norge gjør nå et digitalt taktskifte. For å sette fart, trenger vi flere skarpe hoder. Vi leter etter lagspillere som forstår både teknologi og forretning. Du er kanskje nyutdannet eller har jobbet i mange år? Det viktigste for å komme med på laget er uansett at du kommer med rett innstilling.

  • Thayanan Tharmapalan: - Siden dag én har jeg hatt mulighet til å påvirke beslutninger og foreslå endringer, blant annet i valg av teknologi. Jeg blir sett og hørt - også når det kommer til hvilken retning jeg ønsker at karrieren min skal ta.
   Thayanan Tharmapalan: - Siden dag én har jeg hatt mulighet til å påvirke beslutninger og foreslå endringer, blant annet i valg av teknologi. Jeg blir sett og hørt - også når det kommer til hvilken retning jeg ønsker at karrieren min skal ta.
  • Kristine Jorskogen: - I Innovasjon Norge får jeg være meg selv og utvikle kompetansen min etter eget ønske, tempo og nivå. Og ikke minst får man være en del av et fantastisk arbeidsmiljø med utrolig mange dyktige og hyggelige kollegaer.
   Kristine Jorskogen: - I Innovasjon Norge får jeg være meg selv og utvikle kompetansen min etter eget ønske, tempo og nivå. Og ikke minst får man være en del av et fantastisk arbeidsmiljø med utrolig mange dyktige og hyggelige kollegaer.
  • Jørn Topnes: - Å få jobbe med de nyeste verktøyene og teknologiene innen interaksjonsdesign og webutvikling er utrolig spennende og utviklende. Også er det en bonus at det man utvikler bidrar til å gjøre Norge litt bedre. 
   Jørn Topnes: - Å få jobbe med de nyeste verktøyene og teknologiene innen interaksjonsdesign og webutvikling er utrolig spennende og utviklende. Også er det en bonus at det man utvikler bidrar til å gjøre Norge litt bedre. 

  Fristet? Her kan du bli bedre kjent med Innovasjon Norge: