• EN
 • Logg inn
 • Silje Marie Lesjø

   Astrid Waller
  Astrid Waller

  Seniorrådgiver i avdeling for bærekraftig reiseliv og mat

  Nesten ingen dag er lik! Oppgavene som skal løses krever ofte kontakt med Innovasjon Norges flinke folk ute på distriktskontor, utekontor og kollegaer på hovedkontoret.

  Oppgavene kan være å diskutere konkrete søknader, eller finne ut hvordan vi kan gjøre prosesser internt og ut mot kundene våre bedre. Det kan være evalueringer av ulike tiltak og rapportering på effekter av midlene som deles ut. I tillegg har jeg tett kontakt med Landbruks- og matdepartementet, som har gitt oss oppdraget med utviklingsprogrammet jeg jobber med. 

  Jeg har vært så heldig å få hospitere på Innovasjon Norges kontor i New York for å jobbe både med «trade» og turisme. Der hjelper vi norske bedrifter med informasjon om det amerikanske markedet og gjennomfører ulike kompetanseprogram for bedriftene som er interessert i å selge sine produkter/tjenester i USA. På reiselivssiden markedsfører vi Norge som reisemål i hele Amerika-regionen gjennom ulike kanaler.

  Hvordan er det å være en del av Innovasjon Norge?

  Innovasjon Norge er en stor organisasjon som gir mange muligheter. Det er utrolig spennende å få ta del i prosesser på ulike nivå; det handler bare om å engasjere seg!

  Hvilken del av jobben din liker du best?

  Muligheten til å møte nye folk og ikke minst å få lære noe nytt hver dag!