• EN
 • Logg inn
 • Norges mest attraktive arbeidsgiver

  For andre året på rad er Innovasjon Norge stemt frem som den mest attraktive arbeidsgiveren av yrkesaktive med økonomiutdannelse i en undersøkelse fra Universum.

  Innovasjon Norge har også klatret fra sjuende plass til fjerde plass blant yrkesaktive ingeniører sammenlignet med fjorårets undersøkelse.

  - Å være på topp blant yrkesaktive økonomer og nummer fire blant yrkesaktive ingeniører er et stort kompliment til vår innsats, resultater og kultur, sier HR-direktør Yvonne Fosser.

  Universum er et internasjonalt byrå som rapporterer på selskapers attraktivitet som arbeidsgiver i 50 land. Den norske undersøkelsen er basert på intervjuer med 2666 yrkesaktive som har utdannelse innenfor business, økonomi, finans og markedsføring. De som deltok i undersøkelsen har i gjennomsnitt vært yrkesaktive i sju år og har en gjennomsnittsalder på 36,5 år.

  Arbeid som bidrar til endring

  - Når vi mottar jobbsøknader sier mange av kandidatene at de ønsker å bidra til økonomisk vekst, skape arbeidsplasser og jobbe for en bærekraftig fremtid. Dette er i tråd med Innovasjon Norges kjerneverdier, og er en viktig del av hva som gjør oss til en attraktiv arbeidsgiver. Vi er ikke bare en del av de største endringene i økonomien, vi er med på å drive disse endringene fremover, forklarer Fosser.

  Ansatte på prisutdelingen i regi av Universum.
  Ansatte på prisutdelingen i regi av Universum.