• EN
 • Logg inn
 • Norges mest attraktive arbeidsgiver

   Universum
  Universum

  For tredje året på rad er Innovasjon Norge stemt frem som den mest attraktive arbeidsgiveren av yrkesaktive med økonomiutdannelse i en undersøkelse fra Universum.

  -Vi er kjempestolte og takknemlige for å ha mottatt førsteplassen i dette segmentet nok en gang. Det er et stort kompliment til den innsatsen alle våre ansatte legger ned hver dag. Takk til alle som har stemt oss fram og som har lyst til å jobbe hos oss, sier HR-direktør Anette Matre.

  Innovasjon Norge beholder også 7.plassen blant yrkesaktive innen humaniora. Blant økonomistudentene rangeres Innovasjon Norge som nummer fire, hakk i hæl på DNB, Equinor og PricewaterhouseCoopers (PwC).

  Arbeid med mening

  Selskapet bak undersøkelsen forteller at mening og samfunnsansvar har blitt noen av de ledende driverne når man velger arbeidsplass.  

  -Dette stemmer godt overens med våre egne opplevelser i rekrutteringen. Potensielle arbeidstakere forteller at de ser på Innovasjon Norges arbeid som meningsfullt og inspirerende, sier Matre.

  Universum er et internasjonalt byrå som rapporterer på selskapers attraktivitet som arbeidsgiver i 50 land. Den norske undersøkelsen er basert på intervjuer med 10 000 yrkesaktive som har utdannelse innen økonomi, ingeniørfag, teknologi, humaniora, rettsvitenskap og medisin. De som deltok i undersøkelsen har i gjennomsnitt vært yrkesaktive i sju-åtte år og har en gjennomsnittsalder på 35 år.