• EN
 • Logg inn
 • Fortell oss hva vi gjør feil

   Astrid Waller
  Astrid Waller

  Vi i Innovasjon Norge jobber kontinuerlig med å utvikle nye digitale løsninger for å gjøre det enklere å være kunde hos oss. For å få til dette, er vi avhengige av å vite hva som ikke er bra nok. Vi ønsker derfor at du skal være med å teste våre digitale løsninger.

  Hvert kontaktpunkt mellom oss og kundene våre skal gi verdi for kunden. En av hovedoppgavene nå er hvordan vi gir best mulig support og veiledning. Vi bygger en ny portal som gjør det enklere å komme i dialog med oss, og finne ut hvordan vi kan samarbeide. Vi ønsker også å finne ut om det ikke er grunnlag for samarbeid, slik at vi ikke kaster bort verdifull tid for bedriftene.

  Vi ønsker å komme i kontakt med deg som vil være med å teste og gi oss tilbakemeldinger på nye løsninger som er under utvikling. Fortell oss om hva vi gjør feil og bør gjøre annerledes, hvordan vi kan gjøre det bedre og hvor vi treffer blink. Du vil være en av de første som ser hva vi jobber med og en viktig ressurs i utviklingsarbeidet vårt.

  Vi bryr oss ikke om du jobber i en stor eller liten bedrift, eller hvor i landet du holder til. Du kan gi tilbakemeldinger fra der du er, og vi lover å ikke mase på deg unødig. Dessuten blir vi like glade for kritikk som for skryt.

  Vil du være med? Fyll ut skjemaet nedenfor, så hører du snart fra oss.

  Takk for hjelpen!