Chat med oss
 • EN
 • Logg inn
 • Fra idé til marked - Grimstad

  /globalassets/fra-ide-til-marked.jpg?width=1168
  Foto: GettyImages

  Informasjon

  Grimstad Innovasjon Norge, Terje Løvås vei 1, Grimstad Påmeldingsfrist: 10.02.2020 10.00 Kontakt: Hugo Loftesnes Pettersen Gratis 11.02.2020 09.00.00 11.02.2020 11.00.00 Europe/Oslo Fra idé til marked - Grimstad Innovasjon Norge, Terje Løvås vei 1, Grimstad Hugo Loftesnes Pettersen hupet@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien.

  Presentasjonsrunde

  I begynnelsen av kurset vil vi ha en kort presentasjonsrunde der alle forteller litt om hvem de er, og hvorfor de er her. Dette er selvsagt frivillig, men vi oppfordrer alle til å dele ideen sin med mindre du jobber med noe som du tror kan patenteres. Det er ofte en større risiko å ikke fortelle folk om hva du driver med, enn å tie stille og risikere at ingen vet om dere. 

  Smart oppstart

  Hvordan kan du jobbe smart med forretningsideen din slik at du er sikrere på at markedet vil ha det du tenker tilby? Dette vil være temaet i første del av kurset. Du kan lese mer om dette her Lean Start-Up metoden og her om hvordan du kan lage en forretningsmodell.

  Tilskudd til gründere

  Hvordan søker du om finansiering fra Innovasjon Norge for å teste ut og videreutvikle ideen din? Vi går gjennom krav, regler og gode råd. Du kan lese mer om dette her: tilskudd til gründere

  Nettverk og kompetanse

  Hør om andre tilbud fra Innovasjon Norge og lokale samarbeidspartnere.

  Korte, individuelle møter (speeddate - 10 minutter)

  Alle som vil kan få et 10 minutters møte med en av rådgiverne i Innovasjon Norge like etter kurset (dvs. etter kl 11.00). Vi anbefaler at du forbereder deg på å presentere ideen/prosjektet på maks 5 minutter, slik at vi får bedre tid til samtale etterpå. Hvis du svarer på disse spørsmålene i presentasjonen så er sjansene større for at vi får en god samtale:

  • Hvem er kundene/markedet?
  • Hvilke problemer/behov tenker du løse?
  • Hva har du tenkt å utvikle? (produkt/tjeneste/annet)
  • Hvem er du og ditt team, og hvorfor skal akkurat dere gjøre dette?
  • Hva opplever du som den største utfordringen der du står nå?

   

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.