• EN
 • Logg inn
 • Design Summit | North

  /globalassets/kontorer-i-norge/troms/generisk-foto-pierre-chatel-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Pierre Châtel-Innocenti on Unsplash

  Informasjon

  Tromsø Innovasjon Norges lokaler, Kystens Hus, Stortorget 1, Tromsø Kontakt: Siw Bang Larsen Gratis 08.11.2019 11.00.00 08.11.2019 16.30.00 Europe/Oslo Design Summit | North Innovasjon Norges lokaler, Kystens Hus, Stortorget 1, Tromsø Siw Bang Larsen siw.bang.larsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Den siste oppdaterte kartlegginga av kreativ næring viser at det har vært en vekst i verdiskapingen på 15%. Men veksten i de nordligste fylkene er blant de laveste. I tillegg har næringa lavere lønnsomhet og produktivitet enn andre næringer, det er lav grad av vekst, og bare et fåtall bedrifter har eksportinntekter.

  Hvorfor er det sånn?

  For å kunne utvikle kompetansetiltak og tjenester dere ønsker, må vi vite hvor skoen trykker. Det vi håper å kunne bidra med i etterkant er møteplasser, utvikling av kompetanseprogrammer og sist - men ikke minst - å bidra til å posisjonere regionen i mote- og designbransjen – nasjonalt og internasjonalt.

  Arbeider du innen/med følgende områder?;
  -
  mote/tekstil
  - produktutvikling
  - design
  - smykker
  - kunsthåndverk

  Da håper vi du vil bidra med erfaringer, innspill og meninger, som kan hjelpe oss med å utforme konkrete tiltak som er aktuelt for deg å ta del i.

  Programmet for dagen er under utvikling.

  NB! Det er gratis å delta, men du må melde deg på!

  Design Summit | North - påmelding

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.