Innovasjonstalen 2019

/globalassets/kontorer-i-norge/troms/innovasjonstalen-2019---tromso.png?width=1168

Informasjon

Tromsø Clarion Hotel The Edge, Skybar 11. etg., Kaigata 6, Tromsø Påmeldingsfrist: 2019-05-31 23.00 Kontakt: Ingrid Dahl Skarstein Gratis 03.06.2019 12.00.00 03.06.2019 14.30.00 Europe/Oslo Innovasjonstalen 2019 Clarion Hotel The Edge, Skybar 11. etg., Kaigata 6, Tromsø Ingrid Dahl Skarstein ingrid.dahl.skarstein@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Hvorfor har Norge så mange små og mellomstore bedrifter, men bare noen få som vokser seg store? Hvorfor er norske investorer så redde for å ta risiko og satse – på noe som kan bli virkelig stort? Er vi fornøyd der vi er? Er vi for mette, for late eller for feige? Eller er det slik at vi egentlig ser ned på dem som lykkes og blir rike?

Innovasjonstalen 2019 handler om hvordan vi sammen kan skape vekst i bedriftene – en kultur for vekst.

Gründere har fått høy status, men vi mangler kulturen som gjør at flere satser og blir store – i Norge, og i verden. I fjor fikk vi 62 000 nye selskaper her i landet. Men bare en liten andel av dem vokser.

Mangler vi holdningene som inspirerer til vekst her i landet? Heier vi på dem som skaper vekst – og gir dem spillerommet de trenger? Gir vi dem tid til å skape vekst? Inntektene fra olje og gass vil bli mindre – er det et samfunnsansvar å vokse? Det handler om å skape arbeidsplasser for framtida.

Vi lover tankevekkende innlegg, provoserende utsagn og inspirerende visjoner.

Direktør i Innovasjon Norge Arktis, Linda Beate Randal, holder årets Innovasjonstale i Tromsø.

Mer informasjon kommer.

Vi åpner dørene kl. 12.00 for registrering, mingling og enkel servering.

Velkommen!

Innovasjonstalen 2019 Tromsø - påmelding

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.