Kurs i Internasjonal netthandel

/globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/internasjonal-satsing/kurs-og-arrangementer-for-internasjonal-satsing/fordypningskurs-i-eksportregler/brooke-lark-609899-unsplash.jpg?width=1168
Foto: Brook Lark, Unsplash.com

Informasjon

Tromsø Stortorget 1, Tromsø Påmeldingsfrist: 2019-02-22 23.59 Kontakt: Malin Thorngren 1 000,- eks. moms 01.03.2019 10.30.00 01.03.2019 13.30.00 Europe/Oslo Kurs i Internasjonal netthandel Kurs i Internasjonal netthandel Stortorget 1, Tromsø Malin Thorngren malin.thorngren@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Er du i ferd med å lansere din nettbutikk internasjonalt?
I dette kurset gir vi råd og veiledning om hvordan du kan forberede din bedrift til å utføre en vellykket grenseoverskridende netthandel og hvordan unngå fallgruver.

Kurset fokuserer på de eksporttekniske utfordringene ved salg til kunder på andre markeder, som toll- og mva-regler, logistikk og juridiske aspekter.

Kurset er for bedrifter med ambisjoner om å selge produkter til privatpersoner (B2C) via nettbutikk internasjonalt.

Netthandelen globalt er i en sterk vekstfase, og er i økende grad en mer naturlig del av forbrukernes hverdag både i og utenfor Norge. Dette betyr at mulighetene for å nå kunder over hele verden via nettet aldri har vært så gode for norske bedrifter. 

For å lykkes som en global netthandelsaktør må man tilpasse seg nye krav og forhold som gjelder i de ulike markedene, for å være konkurransedyktig. Vi ønsker derfor å gi dere bedre kunnskap om netthandel fra et eksportteknisk perspektiv. 

I likhet med når du satser internasjonalt i nye land eller markeder gjennom andre salgskanaler, er det flere ting du bør ha tenkt igjennom. For å lykkes på lang sikt er det derfor viktig å være godt forberedt og ha en klar eksportstrategi.

Registrering og kaffe fra kl. 10.15. I løpet av kurset serveres en lett lunsj.

Kurset kan bli avlyst dersom det ikke er nok påmeldte.

Meld deg på her!

Hvor fant du informasjon om dette kurset?

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.