Bransjetreff for reinkjøttnæringen

/globalassets/kontorer-i-norge/troms/reinflokk---foto-p.-o.-skjellan.jpg?width=1168
Foto: P. O. Skjellan

Informasjon

Tromsø Clarion Hotel The Edge, Tromsø Påmeldingsfrist: 2019-01-08 23.00 Kontakt: Atle Malinen Kr 750,- per deltaker 28.02.2019 11.00.00 28.02.2019 22.00.00 Europe/Oslo Bransjetreff for reinkjøttnæringen Clarion Hotel The Edge, Tromsø Atle Malinen atle.malinen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Innovasjon Norge og Markedsutvalget for reinkjøtt inviterer til bransjetreff torsdag 28. februar 2019.

Tradisjonen tro blir det 100% kommersielt fokus, men med en vri for anledningen.

Påmeldingsfristen var 8. januar, og det er ikke mulig å melde seg på nå.

Programmet er oppdatert 21. februar.

Program

  • 11.00: Minglelunsj - konferansesalen
  • 12.00: Velkommen
  • 12.10: Åpningstale v/Widar Skogan, statssekretær Landbruks- og
               matdepartementet
  • 12.30: Kundeperspektiv Dagligvare v/Trond Morten Helgesen,
                Kategorisjef REMA 1000 AS
  • 13.00: Designs betydning i et marked v/Morten Throndsen,
                Strømme Throndsen AS
  • 13.30: Kundeperspektiv Reiseliv/horeca v/Freddy Storaker Bruu,
                Corporate Food & Beverage Director, Hurtigruten ASA
  • 14.00: Årets reinkjøttformidler
  • 14.15: Pause
  • 14.50: Fra vidde til bord v/Morten Floor, fagdirektør Landbruks- og 
                matdepartementet
  • 15.10: Leverandørens betydning for en bransje i utvikling
                v/Ellinor Jåma, Leder Norske Reindriftssamers Landsforbund
  • 15.30: Kompetanseprogram for reinkjøttnæringen 2018/2019
                v/prosjektleder Tom Fredrik Dahl, Dahl Consulting
  • 16.00: Pause
  • 16.20: Kompetanseprogrammet – fra bedriftenes ståsted
                v/Jan Ivvar Smuk, Rein Passion
  • 16.50:  Aktiviteter 2019-2020 v/John Anders Lifjell, leder
                Markedsutvalget for reinkjøtt
  • 17.10-17.30: Avslutning/oppsummering

  • 19.30-22.00: Festmiddag på Skirri, Kystens Hus – Antrekk: Pent
  • 19.30: Velkomstdrink
  • 20.00-22.00: Middag, lokalmat tapas

Egenandel
Egenandelen er kr 750,- per deltaker og for dette får du;
- Lunsj 28. februar
- Festmiddag 28. februar
- Hotellovernatting fra 28. februar til 1. mars 

NB! Hvis du må du overnatte fra 27. til 28. februar for å rekke fram i tide, kan vi reservere hotellrom, men du må betale for det selv.

Vi anbefaler at du allerede nå setter av dagen(e) og melder deg på :-)

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.