Smaksverksted

/globalassets/kontorer-i-norge/troms/senja-matstudio---matkurs.jpg?width=1168
Foto: Senja Matstudio/Eirik Nilssen

Informasjon

Finnsæter, Skaland Senja Matstudio, Hamnveien 749, Skaland (ca. 45 min. å kjøre fra Finnsnes) Påmeldingsfrist: 2019-06-03 12.00 Kontakt: Mariann Sandnes Kr 850,- per deltaker (inkl. mat og drikke felles måltid). 13.06.2019 10.00.00 13.06.2019 16.00.00 Europe/Oslo Smaksverksted Senja Matstudio, Hamnveien 749, Skaland (ca. 45 min. å kjøre fra Finnsnes) Mariann Sandnes mariann.sandnes@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Ønsker du og din bedrift å tilby lokal mat til gjestene, men er usikker på hvilke råvarer du skal velge, og hvordan disse kan tilberedes? Matnettverket "Mat fra Troms" inviterer deg som er lokal matprodusent eller reiselivsaktør til smaksverksted hvor du vil bli inspirert, få lære mer og få mange konkrete tips.

På smaksverkstedet vil du få presentert gode idéer til hvordan du kan lage og servere lokale matretter til dine gjester, og du vil få ta del i praktisk matlaging sammen med kokk Øyvind Bøe Dalelv.

Øyvind Bøe Dalelv (29) er soussjef hos Bocusekokk Bent Stiansen ved Statholdergaarden i Oslo. Han kommer fra Bodø og er opptatt av sitt nordnorske opphav, av det han omtaler som inspirasjon til hans kokkefaglige identitet: Å være opptatt av rene og ekte smaker fra fjell og hav. 

Det blir også tid til nettverksbygging, og smaksverkstedet avsluttes med et felles måltid der vi spiser det vi har laget i løpet av dagen.
 
Program

  • Velkommen til Senja Matstudio v/Eirik Nilssen
  • Kort om matnettverket "Mat fra Troms" v/
  • Prosjekt bærekraftig reisemålsutvikling på Senja v/Jenny Hoff, Visit Senja 
  • Presentasjon av råvarene v/kokk Øyvind Bøe Dalelv
  • Matlaging
  • Presentasjon av matrettene
  • Felles måltid
  • Avslutning


Matnettverket "Mat fra Troms" består av Troms fylkeskommune, Fylkesmannen i Troms og Finnmark, Innovasjon Norge Arktis, Norges sjømatråd, Norges Råfisklag og NIBIO.

Matnettverket ønsker å bidra aktivt med å få fram mulighetene som ligger i økt samarbeid mellom mat- og drikkeprodusenter og reiselivsbransjen. Dette er retningen vi må ta for å tilby kvalitet i opplevelser og råvarer når turistene kommer hit på jakt etter minner for livet.


Smaksverksted Senja - påmelding

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.