• EN
 • Logg inn
 • Seminar: Merkevarebygging for havnæringene

  /globalassets/trondelag/pioneering_ocean_red.jpg?width=1168
   
  Foto: Equinor

  Informasjon

  Tromsø Framsenteret, Hjalmar Johansensg. 14, Tromsø Påmeldingsfrist: 18.02.2020 10.00 Kontakt: Siw Bang Larsen Gratis 18.02.2020 12.00.00 18.02.2020 15.00.00 Europe/Oslo Seminar: Merkevarebygging for havnæringene Framsenteret, Hjalmar Johansensg. 14, Tromsø Siw Bang Larsen siw.bang.larsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Bli med å styrke Norge som en ledende havnasjon. Vi inviterer aktuelle bedrifter, designere og næringsaktører til presentasjon av den nye nasjonale posisjonen for havnæringene.

  Vi ønsker å treffe bedrifter i havnæringene med et internasjonalt vekstpotensial som kan dra nytte av en sterk nasjonal merkevare. Merkevaren Norge skal bidra til at norske løsninger blir foretrukket i den internasjonale konkurransen. Du vil på seminaret også få bedre innsikt i hvordan din bedrift kan skape økt konkurransekraft gjennom strategisk posisjonering.

  Havnæringenes internasjonale konkurransekraft styrkes gjennom å bygge Norge som merkevare. Sammen skal vi skape historien om Norge som pioner innen havrommet. Arbeidet skal bidra til å bygge en helhetlig profil for havnæringene - energi, maritim, marin og nye fremvoksende næringer.

  I mai 2019 lanserte vi The Explorer, som er en digital eksportkanal for å posisjonere Norge som pioner innen grønne og bærekraftige løsninger. Satsingen består også av flere ulike verktøy, inkludert et Brand Centre med designelementer, historier om Norge og bilder, Visit Norway, Invest in Norway og globale vekstprogrammer.

  Program kl. 12.00-15.00:

  • Velkommen 
  • Merkevaren Norge og ny, nasjonal havposisjonering og -strategi.    Hvordan er dette aktuelt for deg? - Oscar Kipperberg, spesialrådgiver Brand Norway, Innovasjon Norge
  • The Explorer – den digitale markedsplassen for grønn teknologi fra Norge – Helene Friis, leder The Explorer 
  • Fra lokal til internasjonal - Dualog AS, en historie om en Tromsøbedrift som har lykkes internasjonalt - Silje Moan, Chief Operating Officer, Dualog AS
  • Hvordan lykkes med strategisk posisjonering? TBD
  • Nytt kompetansetilbud om strategisk posisjonering og merkevarebygging - Siw Bang Larsen, innovasjonsrådgiver, Innovasjon Norge Arktis
  • Internasjonale program og arrangement - Thomas Stien, finansieringsrådgiver, Innovasjon Norge Arktis
  • Oppsummering og avslutning - Gunnar Kvernenes, spesialrådgiver, Innovasjon Norge Arktis

  NB! Har du ikke anledning til å komme på arrangementet i Tromsø, kan du følge det via nett. Meld deg på og du vil få tilsendt lenke på e-post om morgenen den 18.

  Velkommen!

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.