MTB instruktør- og guidekurs - nivå 2

/globalassets/kontorer-i-norge/troms/thomas-schweighofer-75393-unsplash-1920x1080.jpg?width=1168
Foto: Thomas Schweighofer/Unsplash

Informasjon

Lyngen Magic Mountain Lodge, Stigenveien 24, Lyngseidet Påmeldingsfrist: 2019-08-11 23.00 Kontakt: Børge Hemmingsen Kr 4 000,- per deltaker. I tillegg kommer reise- og oppholdskostnader. 23.08.2019 10.00.00 31.08.2019 15.00.00 Europe/Oslo MTB instruktør- og guidekurs - nivå 2 Magic Mountain Lodge, Stigenveien 24, Lyngseidet Børge Hemmingsen borge.hemmingsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Har du lyst å lære enda mer og bli sertifisert sykkelinstruktør og guide (i fjell/terreng)? Vi arrangerer nivå 2 av sertifiseringskurs for MTB instruktører og guider. Nivå 2 skal gi deg verktøyene du trenger for å insturere og guide grupper i bygde sykkelløyper og på mer avansert sti. 

Sertifiseringen i Norge er bygget i tre nivåer. Dette er for å favne om både de som triller til og fra severdigheter med større grupper, og de som har med seg øvede utøvere på sti, i sykkelpark og på landeveien. De to første nivåene er nasjonale nivåer som bygger fundamentet for å melde seg opp til den gjeve, internasjonale sertifiseringen.

I nivå 2 går vi dypere inn i læringsmetodikk, sykkelteknikk, praktiske øvelser og navigasjon.

For å bestå nivå 2 må kandidaten oppfylle krav til egenferdigheter, undervise i sykkelteknikk og planlegge/guide en tur i terreng.

Kurset er en blanding av teori og praksis.

Det forutsettes at du deltar på alle kursdager.

Tema:
- Læringsmetoder
- Guideteknikker
- Utvidet risikovurdering
- Førstehjelp
- 6 Grunnferdigheter og utvikling til sammensatte bevegelser
- Oppbygging av leksjoner og framdrift
- Individtilpasset guiding og instruksjon
- Trailside repair og vanlige reparasjoner

Krav til forkunnskaper: Godkjent nivå 1. Hvis du ikke har tatt nivå 1-kurset tidligere, arrangerer vi kurs i Alta 30. mai - 2. juni.

Eksamen: Praktisk og teoretisk prøve

Maksimalt antall deltakere: 12

Har du behov for overnatting?
Ta kontakt med Magic Mountain Lodge 
- http://mmlodge.no
- Telefon: 473 42091
- E-post: magicmountainlodge@gmail.com

NB! Du må ha med egen sykkel og utstyr til kurset.

Nivå 3
Det internasjonale EO-MTBing nivået (nivå 3) må tas separat.

Du kan lese mer om kursene på www.blisykkelguide.no

Smaksverksted Senja - påmelding

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.