• EN
 • Logg inn
 • Webinar: Fra idé til marked

  /globalassets/kontorer-i-norge/troms/fra-ide-til-marked---bilde---gettyimages.jpg?width=1168
  Foto: GettyImages

  Informasjon

  Digitalt Digitalt Påmeldingsfrist: 15.04.2020 09.00 Kontakt: Atle Malinen Gratis 15.04.2020 11.00.00 15.04.2020 13.00.00 Europe/Oslo Webinar: Fra idé til marked Digitalt Atle Malinen atle.malinen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om forretningsidéen din er god. På dette webinaret vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle forretningsidéen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien.

  Du må melde deg på webinaret - påmeldingsskjema finner du nederst på siden. Du får tilsendt lenke når tidspunktet nærmer seg :-)

  Målgruppen for seminaret er gründere i tidlig fase og som har en forretningsidé som representerer noe nytt i markedet.

  Vi vil gå gjennom:

  • Forretningsmodellering – hvordan lage en lettfattelig skisse over
   forretningen din
  • Lean start-up – hvordan raskt teste og videreutvikle idéen din for å
   maksimere sjansen for å lykkes
  • Etablerertilskudd – hvordan søke midler fra Innovasjon Norge til å teste og videreutvikle din forretningsidé

  Dersom du ønsker å sette deg inn i innholdet for seminaret allerede nå, kan du lese mer på nettsidene under.

  Forretningsmodellering
  Dette verktøyet kan brukes for å få et enkelt overblikk over noen sentrale element i forretningsideen. Verktøyet er enkelt å bruke, det er visuelt og lettfattelig, og vil hjelpe deg til å se muligheter for ulike forretningsmodeller som kan være aktuelle med utgangspunkt i den forretningsidéen du har. Forretningsmodellen gir svar på mange av de samme spørsmålene som Innovasjon Norge, banken, potensielle investorer og eventuelt andre offentlige støttespillere vil stille, når en presenterer ideen sin.

  Les mer om hvordan du kan lage en forretningsmodell.

  Smidig idé- og forretningsutvikling
  Når du jobbar med utvikling av nye produkt og oppstart av en bedrift, råder vi til at du legger opp til en utviklingsprosess hvor du kan teste idéen din på aktuelle brukere/kunder og samarbeidspartnere, før du gjør større investeringer.

  Se våre fire filmer, og få tips og råd til en smidig idé- og forretningsutvikling.

  Det vil også være nyttig å få en oversikt over finansieringsbehovet, kostnadsomfanget og behov for ekstern kapital.

  Finansiering
  Har du en forretningsidé som representerer noe vesentlig nytt i ditt marked? Det kan være på regionalt, nasjonalt eller internasjonalt nivå. Innovasjon Norge har finansieringsordninger til deg som gjør noe andre ikke har gjort før deg.

  Les mer om finansiering ifm. oppstart.

  Spørsmål
  Hvis du har spørsmål underveis i webinaret, kan du skrive det i chat-funksjonen. Vi svarer fortløpende og så langt vi har kapasitet.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.