• EN
 • Logg inn
 • Workshop: Internasjonal markedsutvikling

  /globalassets/kontorer-i-norge/troms/internasjonaliseringsworkshop-foto-kirill-zakharov-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Kirill Zakharov/Unsplash

  Informasjon

  Tromsø Innovasjon Norge, Stortorget 1, 5. etg., Tromsø Påmeldingsfrist: 27.10.2019 23.59 Kontakt: Edvard Kiil Gratis 07.11.2019 10.30.00 07.11.2019 15.30.00 Europe/Oslo Workshop: Internasjonal markedsutvikling Innovasjon Norge, Stortorget 1, 5. etg., Tromsø Edvard Kiil edvard.kiil@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Er du klar for å satse internasjonalt? Vi hjelper deg i prosessen med å tilby deg å delta på en workshop over to samlinger. På samlingene vil du lære å kartlegge om markedet kan være aktuelt for din løsning​, utvikle din forretningsmodell, og legge en plan for veien videre mot markedsintroduksjon.

  Samlingene gjennomføres av våre internasjonaliseringsrådgivere, samtidig som vi trekker inn eksperter fra vårt eksportsenter og kontorer over hele verden. Vi lærer deg hvordan du kan kartlegge eksportmuligheter som passer for din bedrift, slik at du velger et marked med en sannsynlig etterspørsel etter dine løsninger.

  Du arbeider under veiledning både på, og mellom samlingene.

  Tid:
  Workshopen består av to samlinger á fem timer. Datoene for samlingene vil kunne endres avhengig av sammensetningen av aktuelle bedrifter og deres produkter/tjenester. Bedrifter som er aktuelle for deltagelse vil bli kontaktet etter at de har meldt sin interesse via skjemaet på denne siden.

  1. samling: Torsdag 7. november 2019
  2. samling: Onsdag 27. november 2019

  Bedrifter som er i målgruppen oppfordres til å melde sin interesse så snart som mulig slik at vi kan avtale endelige datoer og lokasjoner. Det vil bli avholdt flere workshoper i løpet av året, så aktuelle bedrifter som har meldt interesse vil bli kontaktet for å finne ut hvilken workshop som er mest passende for den respektive bedrift.

  Sted:
  Workshopen planlegges gjennomført på Innovasjon Norges lokaler i Tromsø, men andre lokasjoner vil også vurderes avhengig av de aktuelle bedriftenes tilholdssted i Troms, Finnmark og på Svalbard.

  Målgruppe:
  Målgruppe for workshopen er bedrifter som aktivt søker internasjonal vekst i løpet av de neste 6-12 månedene. Tidligere deltakere har foretrukket å stille med to personer for å sparre underveis i workshopene, og for å fordele arbeid mellom samlingene. Deltakerne bør ha en sentral rolle i å bringe bedriften ut i verden.

  Deltagelse:
  Meld din interesse via skjeamet nedenfor. Bedrifter som er aktuell for workshopen vil bli kontaktet, og 4-10 bedrifter vil bli valgt ut til å delta.

  Passer ikke planlagt tidspunkt og/eller sted?
  Fyll ut skjemaet og angi ønsket tidspunkt og sted :-)

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.