• EN
 • Logg inn
 • AIW / Fra Arktis til verden

  Du er invitert til "Fra Arktis til Verden". Hva er vi god på i Arktis som verden trenger? 

  Kom til et spennende arrangement der bedrifter som har klart å skape muligheter basert på deres arktiske kompetanse, kommer for å presentere unike Arktiske løsninger og kompetansen vi har i Arktis, samt mulighetene internasjonalisering og det grønne skiftet kan ha for næringslivet i regionen.

  Du vil høre presentasjoner fra LNS, PEAB, Finnfjord Smelteverk, Brim Explorer, Heatwork, Arges og Innovasjon Norge/Arktis 2030.

  Målgruppe
  Bedriftsledere, næringslivsaktører og andre som er interessert i forretningsmuligheter relatert til grønn omstilling og internasjonalisering.

  Program

  Kl. 08.30: Registrering og frokost
  Kl. 09.00: Presentasjoner og dialog, inkludert pauser
  Kl. 12.00: Lunsj og mingling

  Pga. begrenset antall plasser og bestilling av mat, må alle som ønsker å delta, melde seg på innen mandag 18. oktober kl. 20.00! Husk å skrive hvis du har matallergi.

  Tromsø

  Tid:

  Sted:Amtmandens ("Bakrommet")

  Pris:Gratis

  Frist:18 okt 2021

  Kontakt:Tom Egil Hansen

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.